آخرین خبردستگیری عاملان تیراندازی به پلیس در ایرانشهر
1بازدید

جنجال و کتک کاری در مراسم مزایده پیراهن نوروزی

مجید مظفری، مرجانه گلچین و داریوش ارجمند ، مجتبی محرمی، مهرداد میناوند، ادموند بزیک، بهروز رهبری‌فرد، نیما نکیسا، سهراب بختیارزاده و بهنام ابوالقاسم‌پور در این مراسم حاضر بودند اما محافظان یک عکاس را به شدت کتک زدند تا مراسم با اعتصاب اهالی رسانه مواجه شود

مراسم مزایده پیراهن مرحوم هادی نوروزی که در مشهد برگزار شده بود با حواشی تأسف‌انگیزی روبرو شد.

به گزارش تابناک ورزشی، مراسم مزایده پیراهن هادی نوروزی عصر شنبه با همت یک مؤسسه فرهنگی با حضور چهره‌های سینمایی ازجمله مجید مظفری، مرجانه گلچین و داریوش ارجمند و با حضور ستاره های سابق فوتبال چون مجتبی محرمی، مهرداد میناوند، ادموند بزیک، بهروز رهبری‌فرد، نیما نکیسا، سهراب بختیارزاده و بهنام ابوالقاسم‌پور برگزار شد.

در این مراسم که خانواده هادی نوروزی نیز حضور داشتند، پیراهن آن مرحوم به مزایده گذاشته شد. علی مسعودی هم ازجمله افرادی بود که در سالن حضور داشت و برای حضار صحبت کرد اما نکته قابل‌توجه دراین مراسم درگیری محافظانی بود که با عکاسان زدوخورد پیدا کردند. پس ازاین مسئله که یکی ازعکاسان با ضرب و شتم محافظان روبه‌رو شد، خبرنگاران و عکاسان از سالن بیرون آمدند و به نشانه اعتراض مراسم را پوشش ندادند.

این مسئله جای تأسف دارد که یک برنامه خیریه به حاشیه کشیده می‌شود و ای کاش قبل از هر چیزی برنامه‌ریزی خوبی برای برگزاری این مراسم‌ها در نظر گرفته شود. در نهایت این درگیری با دخالت پلیس ختم به خیر شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.