آخرین خبرلحظه برخورد مرگبار دو هلی کوپتر
1بازدید

استقبال رسمی روحانی از رئیس جمهور چین

دقایقی پیش رئیس جمهور چین در مجموعه کاخ سعدآباد مورد استقبال رسمی رئیس جمهور کشورمان قرار گرفت.

استقبال رسمی روحانی از رئیس جمهور چین
شی جین پینگ رییس جمهور چین که در در صدر یک هیات بلندپایه سیاسی و اقتصادی شب گذشته وارد تهران شد دقایقی پیش در مجموعه کاخ سعدآباد مورد استقبال رسمی حجت الاسلام حسن روحانی قرار گرفت.

به گزارش مهر، گسترش و تعمیق بیش از پیش مناسبات دو جانبه ای، منطقه ای و بین المللی و همچنین ارتقای سطح همکاری های مشترک در زمینه های گوناگون سیاسی، اقتصادی، تجاری و فرهنگی میان تهران و پکن، از جمله اهداف دیدار رسمی شی جین پینگ از جمهوری اسلامی ایران است.

در این سفر علاوه بر مذاکره روسای جمهور و هیاتهای دو طرف؛ اسناد متعدد همکاری و موافقتنامه هایی در زمینه های مختلف اقتصادی، سیاسی، حقوقی و فرهنگی میان دو کشور به امضا خواهد رسید.

این سفر در پاسخ به سفر رسمی سال گذشته رییس جمهوری کشورمان به چین و پس از گذشت ۱۴ سال از سفر رییس جمهور اسبق چین (آقای جیانگ زمین) به ایران صورت می گیرد.

رییس جمهور چین را در این سفر علاوه بر سه معاون نخست وزیر و ۶ وزیر، هیات بزرگی از بازرگانان و رسانه های چینی همراهی می کنند.

{$sepehr_album_22600}

استقبال رسمی

استقبال رسمی
استقبال رسمی
استقبال رسمی
استقبال رسمی
استقبال رسمی
استقبال رسمی
استقبال رسمی
استقبال رسمی
استقبال رسمی
استقبال رسمی
استقبال رسمی
استقبال رسمی

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.