آخرین خبرتغییرات تازه در کتاب‌های درسی ابتدایی
3بازدید

کنایه جالب لاریجانی به قاضی پور

نادر قاضی‌پور به بیان تذکری پرداخت و زمانی که مطلب روشنی را در تذکر خود مطرح نکرد، با واکنش علی لاریجانی مواجه شد که به مزاح به وی گفت: آقای قاضی‌پور! شما که معمولاً حرف‌های خیلی مهمی می‌زنید! چرا این تذکرات را مطرح می‌کنید!

نادر قاضی‌پور به بیان تذکری پرداخت و زمانی که مطلب روشنی را در تذکر خود مطرح نکرد، با واکنش علی لاریجانی مواجه شد که به مزاح به وی گفت: آقای قاضی‌پور! شما که معمولاً حرف‌های خیلی مهمی می‌زنید! چرا این تذکرات را مطرح می‌کنید!

به گزارش خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه) کلیات لایحه ارزیابی زیست محیطی ایران را مورد بحث و بررسی قرار داده و اقدامی تأمل‌برانگیز و غیرمنتظره کلیات این لایحه را به تصویب نرساندند.

وکلای ملت با 89 رأی موافق، 69 رأی مخالف و 7 رأی ممتنع از 195 نماینده حاضر در صحن علنی، کلیات لایحه مذکور را رد کردند.

به نظر می‌رسد وجود برخی پروژه‌های عمرانی و صنعتی در حوزه‌های انتخابیه نمایندگان مجلس موجب رد کلیات این لایحه شد، چرا که اگر به تصویب می‌رسید، تدوین پیوست زیست محیطی برای این پروژه‌ها الزامی می‌شد و در نتیجه احتمال توقف بسیاری از پروژه‌های عمرانی و صنعتی مغایر با پیوست‌های زیست محیطی می‌رفت.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان رأی‌گیری برای کلیات این لایحه، از نمایندگان مجلس خواست که به کلیات آن رأی دهند و گفت: اگر کلیات این لایحه به تصویب برسد، آن را دو شوری می‌کنیم و به کمیسیون مربوطه می‌فرستیم.

اما این سخنان لاریجانی هم تأثیری در رأی وکلای ملت نداشت و نمایندگان کلیات آن را را رد کردند.

همچنین در جریان بررسی کلیات لایحه ارزیابی زیست محیطی ایران، مهرداد لاهوتی نماینده لنگرود در مجلس در سخنانی به عنوان مخالف کلیات مطالبی را مطرح کرد، سپس کمال‌الدین پیرمؤذن نماینده اردبیل در مجلس به بیان سخنانی در موافقت با کلیات لایحه پرداخت و خطاب به لاهوتی گفت: «این مزخرفات چیست که می‌گویید؟!!»

نادر قاضی‌پور نماینده ارومیه در مجلس نیز پس از پایان سخنرانی موافقان و مخالفان کلیات لایحه ارزیابی زیست محیطی ایران به بیان تذکری پرداخت و زمانی که مطلب روشنی را در تذکر خود مطرح نکرد، با واکنش علی لاریجانی رئیس مجلس مواجه شد که به مزاح به وی گفت: آقای قاضی‌پور! شما که معمولاً حرف‌های خیلی مهمی می‌زنید! چرا این تذکرات را مطرح می‌کنید!!

همچنین در جریان بررسی این لایحه، مهدی کوچک‌زاده نماینده تهران در مجلس خواستار بیان تذکر بود و در ابتدای سخنان خود گفت: از همه نمایندگان مجلس به خصوص آقای لاریجانی رئیس مجلس تشکر می‌کنم و ...

در این هنگام غلامعلی جعفرزاده‌ایمن‌آبادی نماینده رشت در مجلس سخنان کوچک‌زاده را قطع کرد و با فریاد کشیدن و صدای بلند در صحن علنی مجلس، خطاب به لاریجانی گفت که آقای کوچک‌زاده مطلب روشنی برای بیان ندارد، فقط می‌خواهد وقت مجلس را بگیرد!

علی لاریجانی رئیس مجلس نیز در پاسخ به جعفرزاده گفت: ایشان الآن تذکرشان را مطرح می‌کنند.

اما کوچک‌زاده که به نظر می‌رسید از نوع برخورد غلامعلی جعفرزاده ناراحت شده باشد، خطاب به لاریجانی گفت: آقای دکتر! آقای جعفرزاده برای مجلس دهم رأی آوردند و مجدداً نماینده شدند، لذا بنده دیگر عرضی ندارم، بماند برای همکاران شما در مجلس بعدی!

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۴/۱۲/۱۸ ۱۸:۵۸

چه جملات عالمانه و فیلسوفانه ای

ایرانی۱۳۹۴/۱۲/۱۸ ۱۸:۲۵

89 رای موافق در برابر 290 نماینده مجلس یعنی 30% موافق بودن!!!!!! این چه جور مجلسیه که این همه غایب داشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تابناک تایید کن و دنبال جواب هم باش ممنون

ناشناس۱۳۹۴/۱۲/۱۸ ۱۶:۳۳

خدا را شکر عده ای این مجلس را ترک کردند که واقعا جایشان مجلس اسلامی نبود امیدواریم آقای قاضی پور هم ردشوند.

ناشناس۱۳۹۴/۱۲/۱۸ ۱۵:۰۴

آقا این ممتنع یعنی چی آخه .

ناشناس۱۳۹۴/۱۲/۱۸ ۱۴:۳۲

آفرین به خانه ملت نماینده ها را تربیت کنید قاضی پور با اون حرف های زشت دوباره بر صندلی ملت می نشیند ترا خدا اعتبار نامه اینگونه افراد را رد کنید کشور های خارجی نسبت به خانه ملت چی فکر میکنند ما ها کهآب از سر مان گذشته

ناشناس۱۳۹۴/۱۲/۱۸ ۱۳:۴۱

نماینده ها چون اغلب عوض شدند اعصابی برای بررسی بودجه نداشتند...

ناشناس۱۳۹۴/۱۲/۱۸ ۱۳:۳۷

عاشق خونسردی لاریجانی هستم. به واقع سروکله زدن با نماینده های اینجوری خیلی حوصله می خواد. وقتی خود لاریجانی ریاست را بر عهده داره اصولا مجلس با وقتی که خودش ریاست را به عهده نداره کلی فرق داره. اونقدر مسلط است که کسی جرات کل کل کردن با ایشون رو نداره.

وحید حامد۱۳۹۴/۱۲/۱۸ ۱۳:۳۲

آقای پیر موذن از دایره ادب خارج نشوید گلمه ( مزحرفات) در شان شما نیست ،شما که قاضی پور نیستید.

ناشناس۱۳۹۴/۱۲/۱۸ ۱۲:۵۲

تا وقتی امسال افرادی مثل قاضی پور تو مجلسند خدا بداد ملت و خصوصا زنان و دختران و بانوان برسد

ناشناس۱۳۹۴/۱۲/۱۸ ۱۲:۴۹

مگر قاضی پور را به مجلس راه دادند

ناشناس۱۳۹۴/۱۲/۱۸ ۱۲:۱۵

خخخخخخخخخخ تا آخرین لحظه هم می خوان دعوا کنند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.