آخرین خبرهمراه شدن ترامپ در جنگ اسرائیل علیه ایران تاثیر بسیار زیادی در شکست او داشت/ احتمالاً «پیت هگست» استیضاح می شود
9بازدید
۰

پنتاگون از انهدام یک هواپیمای آمریکایی در عراق خبر داد

یک منبع در وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد یک هواپیمای متعلق به ارتش آمریکا با چهار سرنشین، شنبه گذشته در عراق سقوط کرد.

پنتاگون از انهدام یک هواپیمای آمریکایی در عراق خبر داد
یک منبع در وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد یک هواپیمای متعلق به ارتش آمریکا با چهار سرنشین، شنبه گذشته در عراق سقوط کرد.

به گزارش «تابناک»، به نقل از «رویترز»، یک مسئول در وزارت دفاع آمریکا، عصر سه‌شنبه اعلام کرد یک هواپیمای ارتش آمریکا با چهار سرنشین، روز شنبه در عراق منهدم شد ولی این حادثه تلفاتی نداشت. ارزیابی‌های اولیه نیز سقوط آن در اثر حمله را بعید دانسته‌اند.

در حالی‌که، صبح سه‌شنه «جان ریچاردسون» فرمانده عملیات نیروی دریایی آمریکا به روزنامه «واشنگتن پست» اعلام کرد، بالگردهای نیروی دریایی چهار سرنشین هواپیمای ارتش را که روز شنبه سقوط اضطراری کرده بود را نجات دادند.

ژنرال ریچاردسون تصریح کرد که عملیات نجات از «اربیل» در شمال عراق صورت گرفت.


تسنیم
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.