آخرین خبرحمید علیدوستی؛ مردی در سکوت
0بازدید

معاون سرکرده داعش کشته شد

اشتون کارتر وزیر دفاع و ژنرال جوزف دانفورد رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا، جزییات این عملیات ویژه را صبح جمعه به وقت شرق آمریکا اعلام خواهند کرد.

یک مقام ارشد دفاعی آمریکا روز جمعه اعلام کرد که عبدالرحمان مصطفی القادولی معروف به حاج امام معاون عمر البغدادی سرکرده و دومین فرمانده گروه تروریستی داعش در عملیات ویژه نیروهای ائتلاف ضد داعش در خاک سوریه کشته شده است.

به گزارش ایرنا به نقل از شبکه خبری ان بی سی نیوز و پایگاه دیلی بیست، اشتون کارتر وزیر دفاع و ژنرال جوزف دانفورد رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا، جزییات این عملیات ویژه را صبح جمعه به وقت شرق آمریکا اعلام خواهند کرد.

به گفته برخی از ناظران، قرار بود که القادولی که قبلا أبوعلاء العفری نامیده می شد، جانشین البغدادی شود.

کارتر همچنین قرار است کشته شدن ترخان باتیراشویلی معروف به عمر الشیشانی وزیر جنگ گروه تروریستی داعش را تایید کند که به گزارش گروه دیده بان حقوق بشر سوریه، در یک حمله هوایی به شدت زخمی شده بود.

این در حالیست که سخنگوی وزارت دفاع آمریکا «پنتاگون» صبح جمعه از اظهارنظر در این باره خودداری کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.