آخرین خبرهمراه شدن ترامپ در جنگ اسرائیل علیه ایران تاثیر بسیار زیادی در شکست او داشت/ احتمالاً «پیت هگست» استیضاح می شود
1بازدید
۰

سوریان دوباره شانس سهمیه المپیک گرفت

با توجه به زیر نظر داشتن تمرینات سوریان پس از بازگشت از قزاقستان، وی از نظر آمادگی و شرایط وزنی در موقعیت بهتری نسبت به سایر نفرات مد نظر در این وزن قرار داشت.

سوریان دوباره شانس سهمیه المپیک گرفت
 حمید سوریان به عنوان نماینده وزن ۵۹ کیلوگرم کشتی فرنگی کشورمان در مسابقات گزینشی المپیک در مغولستان به میدان می‌رود.

به گزارش تابناک ورزشی،با تصمیم کادر فنی، حمید سوریان نماینده وزن 59 کیلوگرم کشتی فرنگی در مسابقات گزینشی المپیک 2016 در مغولستان است.
محمد بنا، سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی در این باره گفت: با توجه به زیر نظر داشتن تمرینات سوریان پس از بازگشت از قزاقستان، وی از نظر آمادگی و شرایط وزنی در موقعیت بهتری نسبت به سایر نفرات مد نظر در این وزن قرار داشت.
وی خاطر نشان کرد: امیدوارم سوریان و باباجان‌زاده در رقابت‌های گزینشی مغولستان که به صورت جهانی برگزار می‌شود، با قرار گرفتن در بین سه نفر برتر سهمیه المپیک 2016 برزیل را کسب کنند تا کار به مرحله آخر در ترکیه کشیده نشود.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.