آخرین خبرواکنش حزب‌الله لبنان به ادعای دولت الجولانی
1بازدید

پلیس فرانسه از حملات پاریس خبر داشت

یک روزنامه فرانسوی ادعا می کند پلیس این کشور از حملات تروریستی پاریس اطلاع داشته ولی برای جلوگیری از حملات اقدامی نکرده است.

روزنامه «لو ژورنال» نوشت: شهروند فرانسوی یک سال را در فلوجه و رقه سپری کرده بود و از طریق منابع ناشناس از حملات تروریستی پاریس اطلاع داشته است.

به گزارش مهر، یک روزنامه فرانسوی ادعا می کند پلیس این کشور از حملات تروریستی پاریس اطلاع داشته ولی برای جلوگیری از حملات اقدامی نکرده است.

به نوشته لو ژورنال دقیقاً ۱۴۱ روز قبل از وقوع حملات تروریستی پاریس یکی از شهروندان فرانسوی به نام نیکولاس به پلیس این کشور از حملات تروریستی هشدار داده بود.

به نوشته لی ژورنال این شهروند فرانسوی یک سال را در فلوجه و رقه سپری کرده بود و از طریق منابع ناشناس از حملات تروریستی پاریس اطلاع داشته است.

این فرد در تماس با پلیس فرانسه از حملات پاریس و بلژیک هشدار داده بود ولی ظاهراً از سوی پلیس زیاد جدی نگرفته شده بود.

گفتنی است، نوامبر گذشته مجموعه ای از حملات تروریستی در پاریس موجب کشته شدن ۱۳۰ نفر شد که در این حادثه ۳۵۰ نفر نیز زخمی شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.