آخرین خبرجنجال در روزنامه‌های امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
6بازدید

پایان شلیک شوهر به زن با مرگ مرد جوان

مرد جوانی که بعد از تیراندازی به سوی دخترعمویش در مقابل بیمارستان عرفان، اقدام به خودکشی کرده بود، ظهر امروز جان خود را از دست داد.

مرد جوانی که بعد از تیراندازی به سوی دخترعمویش در مقابل بیمارستان عرفان، اقدام به خودکشی کرده بود، ظهر امروز جان خود را از دست داد.

به گزارش تسنیم، حدود ساعت 19 دیروز مأموران کلانتری 134 شهرک غرب در تماس با بازپرس کشیک قتل خبر تیراندازی خونین مرد جوانی به خود و همسرش را اعلام کردند.

بررسی‌های اولیه مأموران حاکی از آن بود که زن جوان 33 ساله که از پرسنل اتاق عمل بیمارستان عرفان است بعد از اتمام شیفت کاری خود همراه با همسر 35 ساله‌اش که پسر عمویش نیز بوده به پارکینگ مقابل بیمارستان رفته‌اند و سوار بر خودرو زن جوان شده‌اند، زن جوان که پشت فرمان خودرو و همسرش نیز در صندلی جلو نشسته بود که ناگهان شوهر زن جوان (پسرعموی وی) با یک اسلحه کمری کوچک همسرش را هدف قرار داده و دو گلوله به سمت سر همسرش شلیک کرده بود، پس از این تیراندازی نیز با یک گلوله سر خودش را هدف قرار داده بود که پس از تیراندازی نگهبان و کارکنان بیمارستان متوجه موضوع شده و آنها را به اتاق عمل منتقل کرده بودند.

پس از حضور سعید احمدبیگی؛ بازپرس ویژه قتل پایتخت در محل اعلام خبر مشخص شد زن و مرد جوان پس از انتقال به اتاق عمل در سطح هوشیاری پایینی قرار دارند که ظهر امروز مرد جوان به دلیل شدت جراحات جان خود را از دست داد و با دستور بازپرس امور جنایی تهران تحقیقات در رابطه با این تیراندازی خونین ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

قدوسی۱۳۹۵/۰۲/۰۸ ۰۷:۳۶

همه این مسائل به خاطر فراموش کردن خدا وتوجه افراطی به ذخارف دنیا وفاصله گرفتن از معنویات است

ناشناس۱۳۹۵/۰۲/۰۸ ۰۰:۳۷

بابا میرفتی طلاق می دادی میرفت

محمد۱۳۹۵/۰۲/۰۷ ۲۲:۳۵

کم عقلی واینها کشکه برادرمردم از یک جایی این کارا یاد میگیرند ومتاسفانه آنهایی که ماهواره دارند ومیبینند مثل آدمهایی سیگاری اند نمیخواند قبول کنند که این مشکلات از توی ماهواره در میاد.

ناشناس۱۳۹۵/۰۲/۰۷ ۲۲:۱۹

من هم چند بار به این کار فکر کرده ام.اما به دو دلیل منصرف شدم:گناه خودکشی و قتل ،سرنوشت تنها فرزند پسرم. هر کاری می کنم خانم طلاق نمی گیره حتی با دادن همه حق و حقوقش و همه امتیازات. اما مرتب اذیت می کند و تحقیر و توهین.خانواده ها کمی انصاف داشته باشید مشکلات روحی دخترتان را همون اول بگید. من جوان رتبه اول دانشگاه در هر سه مقطع تبدیل شدم به جوان افسرده و ناامید از زندگی.خدایا مشکل همه جوانان را حل کن.دوستان برای من هم دعا کنید تا فرجی بشه. ممنون.

علی از شیراز۱۳۹۵/۰۲/۰۷ ۲۲:۰۷

چی بهتره؟
ویروس کشنده خیانت و جنایت سوغات برنامه ریزان کانالهای ماهواره ای است.

ناشناس۱۳۹۵/۰۲/۰۷ ۲۱:۲۷

با آتش جهنم چه کنیم ؟ پله های دادگستری ؟!

ناشناس۱۳۹۵/۰۲/۰۷ ۱۹:۵۹

تگزاسه!

علیرضا ابکار۱۳۹۵/۰۲/۰۷ ۱۹:۵۷

هر روز مسایل عجیبی اتفاق میافتد شلیک و تجاوز به دختر 6 ساله شکنجه دختر و همسر اسیب شناسان اجتماعی باید ریشه یابی کنند

ناشناس۱۳۹۵/۰۲/۰۷ ۱۹:۵۰

خدا رو شكر زن ٣٣ ساله رو گفتيد جوان. قبلا از لفظ ميان سال استفاده ميكرديد

بهروز۱۳۹۵/۰۲/۰۷ ۱۹:۲۵

ای بابا چرا ملت انقدر زود قضاوت می کنن هنوز که در مورد حادثه چیزی اعلام نکردن که زود زن بنده خدارو محکوم کردین وهمسر اون بنده خدا رو هم که فوت کرده رو بی گناه جلوه میدین............

جلال۱۳۹۵/۰۲/۰۷ ۱۸:۵۸

چیزی شبیه یکی از صحنه های سریال شهرزاد در قسمت 26 بود!

ناشناس۱۳۹۵/۰۲/۰۷ ۱۸:۴۹

مشکل ما ایرانیها قضاوت نا درست است مگه شما بین اونها بودید که قضاوت میکنید

ناشناس۱۳۹۵/۰۲/۰۷ ۱۷:۵۵

کم عقلی

ناشناس۱۳۹۵/۰۲/۰۷ ۱۷:۰۸

خیلی بهتر از دوندگی در راه پله های دادگاههای ایران است.

ناشناس۱۳۹۵/۰۲/۰۷ ۱۶:۴۱

این هم از عوارض دیدن سریال های ماهواره ای
بدبین کردن همسران به هم

ناشناس۱۳۹۵/۰۲/۰۸ ۰۱:۳۷

اگه فیلم ماهواره بد تو چرا میبینی ؟؟؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.