رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرتکذیب ادعای تایمز درباره توزیع قرص یُد
2بازدید
۱۶

با ارسال توضیح و فیش حقوق بهمن ۹۴ و فروردین ۹۵ صورت گرفت

واکنش بیمه مرکزی به انتقادات گسترده از ارقام نجومی فیش حقوقی مدیرانش/ پولی از خزانه نمی‌گیریم

بیمه مرکزی در واکنش به انتشار تصاویر فیش حقوقی اسفند ماه مدیرانش در رسانه‌های خبری که موجی از انتقادات را به همراه داشته ،ضمن ارسال فیش حقوقی بهمن ۹۴ و فروردین ۹۵ عضو هیات مدیره‌ای که بیشترین دریافتی اسفندماه را داشت، اعلام کرد: بخش عمده دریافتی اسفندماه مدیران بیمه مرکزی معوقات 84 ماه بوده است.

بیمه مرکزی در واکنش به انتشار تصاویر فیش حقوقی اسفند ماه مدیرانش در رسانه‌های خبری که موجی از انتقادات را به همراه داشته ،ضمن ارسال فیش حقوقی بهمن ۹۴ و فروردین ۹۵ عضو هیات مدیره‌ای که بیشترین دریافتی اسفندماه را داشت، اعلام کرد: بخش عمده دریافتی اسفندماه مدیران بیمه مرکزی معوقات 84 ماه بوده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، انتشار فیش های حقوقی برخی مدیران بیمه مرکزی و ارقام بسیار درشت آن تعجب بسیاری از مخاطبان را برانگیخت.

اختلاف دریافتی ها در فیش های حقوقی آنقدر زیاد بود که واکنش های منفی زیادی را در رسانه‌ها و افکار عمومی موجب شد.

بعد از اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری برخی دستگاه ها از شمول اجرای این قانون خارج شدند و همین مساله اختلاف حقوق و دستمزد دریافتی در برخی دستگاه ها را تغییر نداد.

در چند روز اخیر با انتشار فیش حقوقی اسفند ماه برخی مدیران بیمه مرکزی، مجددا برخی بی‌عدالتی‌ و اختلاف‌ها در حقوق و دستمزد بر سر زبان ها افتاد و حتی این سوال را به وجود آورد که وضع پرداختی ها در سایر دستگاه های دولتی و بانک های دولتی و نیمه دولتی چگونه است؟

در همین رابطه بیمه مرکزی در واکنش به انتشار این فیش های حقوقی، تاکید کرد: بخش عمده خالص دریافتی در اسفند ماه شامل برخی معوقاتی است که در مدت 84 ماه (از سال 87 تاکنون) پرداخت نشده بود و طی فرایند های قانونی به حساب آنها و بدون پنهان کاری و یا در قالب فیش های مختلف، به صورت کلی و در یک فیش تجمیع  و صادر شده است.

به گزارش فارس، بیمه مرکزی فیش حقوقی بهمن ماه 94 و فروردین 95 یکی از مدیران خود را نیز که اتفاقا بالاترین دریافتی ( 87 میلیون تومان) در اسفند داشته است را در اختیار خبرگزاری فارس قرار داده است.

واکنش بیمه مرکزی به انتقادات گسترده از ارقام نجومی فیش حقوقی مدیرانش/ پولی از خزانه نمی‌گیریم

براساس این فیش حقوقی، خالص دریافتی این مدیر بیمه مرکزی در بهمن ماه سال گذشته 8 میلیون و 457 هزار تومان و در فروردین ماه 8 میلیون و 854 هزار تومان بوده است.

در توضیحات بیمه مرکزی بر این مساله تاکید شده است که این معوقات در سایر دستگاه ها هم وجود داشته که آنها هم در این مدت این معوقات را دریافت کرده اند؛ بنابراین این پرداختی تنها مشمول بیمه مرکزی نمی شود.

در همین رابطه خبرها و تحلیل های مختلفی مطرح شد از جمله اینکه رئیس کل بیمه مرکزی یکی از مدیران بیمه مرکزی را برکنار کرده یا اینکه 200 میلیون تومان به خزانه بازگشته است.

اما بیمه مرکزی این خبرها را تکذیب و اعلام کرد بیمه مرکزی پولی از خزانه دریافت نمی کند و حقوق و مزایای کارکنان را از محل درآمدهای خود پرداخت می کند.

به گزارش فارس، هر چند که دریافتی این مدیر در بهمن سال گذشته و فروردین ماه امسال بسیار کمتر از رقم اسفند ماه است اما باز هم ارقام درج شده قابل تامل هستند.

اضافه کاری 4 میلیون و 300 هزار تومانی، فوق العاده خاص  یک میلیون و 800 هزار تومانی که هم در فیش حقوقی بهمن ماه و هم فروردین درج شده است از مورادی است که موجب افزایش قابل توجه حجم دریافتی این مدیران در برابر سایر کارمندان دولت می شود.

از طرف دیگر با وجود اینکه بخش زیادی از دریافتی اسفند ماه مدیران بیمه مرکزی معوقات قبلی بوده، اما دریافت وام 400 میلیون تومانی با عنوان وام ضروری چگونه قابل توجیه است؟

اگفته نماند که کارنامه بیمه مرکزی در سه سال گذشته در مقایسه با سایر دستگاه  های دولتی و نسبت به دوره مشابه قبل، بهتر بوده اما اقداماتی از این دست که به نوعی تبعیض در پرداخت حقوق به کارکنان دولت را نشان می دهد، عملکرد‌های مثبت را هم تحت‌الشعای قرار خواهد داد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

akbar۱۳۹۵/۰۴/۲۰ ۱۰:۵۳

توجه داشته باشید موضوع فقط به مدیران فاسد ختم نمی شود .مطمئن باشید یک یا چند مدیر عالیدر هیئت مدیره یک سازمان حتما مدیران میانی فاسدی را در پستهای آن سازمان جهت پیشبرد امورات خود گذاشته اند که توانسته اند در طی سالها اینگونه چپاول کنند مثلا مدیر عامل سازمان در انتصاب مدیر مالی و مدیر حسابرسی داخلی و مدیر سرمایه گذاری خود بیشترین تلاش را دارد که از بین افراد نزدیک و آشنایان و دوستان و یا بله قربان گویان آنها باشند وگرنه زودتر از اینها موضوع افشاء می شد. بنابراین این افراد نیز باید مجازات شوند

ام احسام از سیرجان۱۳۹۵/۰۴/۱۳ ۱۷:۳۰

بد را به بد سپار ...؟وادو را به ذلفقار ...فقط خدا جواب ناحقی را میده ..شک نکنید

جوادزاده۱۳۹۵/۰۳/۳۰ ۱۲:۴۵

تا زمانیکه این توجیه ها وجود دارد هیچ فسادی در کشور برطرف نخواهد شد

ناشناس۱۳۹۵/۰۲/۲۱ ۱۴:۲۹

کسورات ایشون فقط نه میلیون و خورده ای بود (که در این فیش ها نشان داده نشده) چه جوری با این حقوق ایشون قابل توجیه هست.

ناشناس۱۳۹۵/۰۲/۲۱ ۱۴:۱۷

از خزانه پول نمی گیرید.
از جیب ملت بدبخت پول می گیرید بعد مینالید که بیمه ها تحت فشارن

ناشناس۱۳۹۵/۰۲/۲۱ ۱۴:۱۷

چرا فیش کامل رو نذاشتند

چرا قسمت کسورات رو حذف کردند(تا وام 400 میلیونی معلوم نشه)

چطور هر ماه 4 میلیون تومان طلب قبلی میگیرند؟

ناشناس۱۳۹۵/۰۲/۲۱ ۱۴:۱۳

در همان فیش اسفد وام های اضطراری چند صد میلیونی وجود دارد. چرا در اون مورد توضیح نمیدن؟ وام هایی که همگی در اواخر دوران کاری گرفته اند و حتما مطابق قانون بانکها با بازنشستگی بخشوده میشود

ناشناس۱۳۹۵/۰۲/۲۱ ۱۴:۰۹

سرو کارتون با صاحب یوم الحساب . از هیج کس دیگه ای هم کاری بر نمیاد . بیخود خودتون رو علاف نکنید.

حق دوست۱۳۹۵/۰۲/۲۱ ۱۴:۰۸

اگرازخزانه حقوق نمی گیریدازجیب مردم که می گیرید.با35 سال سابقه خدمت مدرک فوق لیسانس حقوق ومزایم ماهانه 31000000ریال ولی نمی دانم که شما چکارمی کنیدکه دریک ماه به اندازه2.5سال حقوق من فقط خالص پرداختی دریافت می کنید.

بازپرس۱۳۹۵/۰۲/۲۱ ۱۴:۰۷

اولا که این مدیران فقط سه سال که تشریف آوردن پس طلب هشت ساله چیه ؟ ثانیا گیرم حرفشون صادق حقوق ایشون پس از کسر کسورات شده نه میلیون تومان اگر کسورات 16 میلیونی فیش قبل رو بهش اضافه کنی میشه 25 میلیون فکر می کنید منصفانه است؟

پيمان۱۳۹۵/۰۲/۲۱ ۱۴:۰۵

عجب با پول بيت المال به خودشون پاداش هاي معوقه چنين ضد ميليوني ميدن يكي نيست بگه پاداش برأي چه كاري؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۵/۰۲/۲۱ ۱۴:۰۳

خدا نكنه گذرتون به بيمه ها بخوره
در بخش خودروها يك سوم خسارت وارد شده به خودرو پرداخت ميكنن
تازه بعد كلي معطلي

محمداربابی۱۳۹۵/۰۲/۲۱ ۱۴:۰۲

حالا دلیل دلیل تراشی مرموز و ریزبینی بیمه ها برای نپرداختن هزینه های بیمه تکمیلی یا اخاذی به نام جریمه تصادف بیمه ثالث و... را فهمیدم . اگر اینها نبود که نمی توانستند حقوقهای میلیونی برای خودشان بردارند.

ناشناس۱۳۹۵/۰۲/۲۱ ۱۳:۵۷

وام 400 میلیون تومانی?

ناشناس۱۳۹۵/۰۲/۲۱ ۱۳:۵۴

اگه به سایر دستگاهها هم دقت بشه شاید رقمهای درشت تری دیده بشه ...

حمید۱۳۹۵/۰۲/۲۱ ۱۳:۴۹

چرا واقعیت هایتلخ سیستم مدیریت دولتی را قبول نمیکنید؟ خوب حقشونه دیگه !...

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.