آخرین خبرهمراه شدن ترامپ در جنگ اسرائیل علیه ایران تاثیر بسیار زیادی در شکست او داشت/ احتمالاً «پیت هگست» استیضاح می شود
1بازدید
۰

صعود قیمت طلا در بازارهای جهانی / هر اونس 1212 دلار

قیمت طلا در معاملات امروز (آخرین روز کاری) بازارهای جهانی 1.6 دلار افزایش یافت و هر اونس طلا 1212 دلار قیمت‌گذاری شد.

قیمت طلا در معاملات امروز (آخرین روز کاری) بازارهای جهانی 1.6 دلار افزایش یافت و هر اونس طلا 1212 دلار قیمت‌گذاری شد.

به گزارش فارس به نقل از کیتکو، در آخرین معاملات روز جاری بازار جهانی فلزات گرانبها، هر انس طلا 1212 دلار قیمت‌گذاری شد که نسبت به روز گذشته 1.6 دلار افزایش داشته است.

قیمت کنونی در مقایسه با قیمت متوسط یک ماه گذشته این فلز 67 دلار پایین‌تر بوده و در مقایسه با قیمت متوسط یک سال گذشته آن 35.6 دلار افزایش داشته است.

دیگر فلزات ارزشمند بازار جهانی نیز افزایش قیمت را در بازار تجربه کردند، به گونه‌ای که قیمت نقره با 9 سنت افزایش به 16.06 دلار رسید. دو فلز پلاتین و پالادیوم نیز هرکدام با 6 دلار افزایش به ترتیب 962 و 538 دلار در هر انس قیمت‌گذاری شدند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.