آخرین خبرجنجال در روزنامه‌های امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
700بازدید

چغندرکاران: تعهد گرفتند پولمان را مطالبه نکنيم!

تعداد زيادي از چغندرکاران اقليد، کوار، اصفهان و ياسوج با ارسال نامه‌اي که حاوي تعدادي امضاست از نپرداختن پول چغندرهاي خود انتقاد کرده و آورده‌اند:
به ما بذر، کود و سم مي‌دادند، در عمليات مکانيزه زراعي به ما کمک مي‌کردند، حتي پيش پرداخت و مساعده مي‌دادند، ما هم چغندر مي‌کاشتيم و به کارخانجات قند تحويل مي‌داديم تا به واردات شکر محتاج نباشيم.

امسال بذر را از کارخانه قند گرفتيم و چغندر کاشتيم ولي ديگر از مساعده و خدمات خبري نبود، حتي موقع تحويل چغندرقند به کارخانه، از ما تعهد گرفتند که براي دريافت پول چغندر هم به کارخانه مراجعه نکنيم، چون هيچ مسئولي جوابگو نيست.
اين شرح حال کشاورزاني است که با کارخانجات قند اقليد، کوار، اصفهان و ياسوج همکاري مي‌کرده‌اند. حال با گذشت حدود چهارماه از برداشت و تحويل چغندر، وام‌هايمان سررسيد شده، طلبکاران چک‌هايمان را برگشت زده و بعضاً حکم جلب عليه ما را گرفته‌اند و از همه بدتر اينکه بدليل نبود نقدينگي شرمنده خانواده خود نيز هستيم.

اين سرگذشت ماست که در روستا زندگي مي‌کنيم و عزت ايران اسلامي را در خودکفايي کشور بويژه در زمينه کشاورزي جستجو کرده و با سربلندي در اين راه جديت به خرج داده‌ايم.
شايد چون تريبون نداريم و در هيچ يک از محافل و مجامع تصميم گيري داراي کرسي و منصبي نيستيم، بايد تسليم سرنوشت تلخ و شرائط پيش آمده باشيم و عزت، آبرو و آينده خانواده خود را به دست حوادثي مي‌سپاريم که نمي‌دانيم چرا به آن گرفتار شده‌ايم و چه شغل ديگري بايد انتخاب مي‌کرديم تا چنين هزينه‌هايي بابت آن نمي‌پرداختيم.

ضمناً براي مسئولين کشورمان هم دعا مي‌کنيم که هيچ وقت شرمنده خانواده و زن و فرزند خود نباشند و همواره در مسير زندگي و مديريت خود طوري حرکت کنند که ريسک کمتري متوجه تصميمات آنها باشد و مثل ما مستوجب چنين عواقبي نباشند. طي ساليان گذشته دريافته‌ايم که حل معضلاتي از اين دست از حوصله و امکانات مسئولين مربوطه خارج است و آنها کارهاي مهمي دارند که بايد براي آن کميته تشکيل داده، جلسات مکرر و طولاني بگيرند و آيين‌نامه بنويسند و بالاخره ... وقت زيادي صرف کنند تا به تصميم برسند و به مسئولين بعدي تحويل بدهند و آنها نيز به تغيير، حک و اصلاح آن پرداخته و اين مهم را به سرانجام برسانند. مسائل جزئي از اين دست که روزگار ما را به تباهي کشانده است، مطمئناً در حد و اندازه‌اي نيست که اين بزرگواران وقت پرداختن به آن را داشته باشند.

اميد از خداي بزرگ داريم که اين فرياد به گوش مرجعي برسد که همه ملت ايران چشم به تدابير حکيمانه و بزرگواري ايشان دوخته‌اند که ما سر بر فرمان او را داريم و مجاهدت در راه سربلندي ايران اسلامي را وظيفه‌اي تعطيل ناپذير مي‌دانيم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۶/۱۱/۱۵ ۰۸:۴۴

شاید لازم باشد مشابه صنف کارگران صنف و اتحادیه کشاورزان نیز برای احقاق حق کشاورزان تشکیل شود

ناشناس۱۳۸۶/۱۱/۱۵ ۰۷:۳۵

خدمت هموطنان وکشاورزان چغندرکارعرض میکنم به نظر میرسد باتوجه به آنچه که دراین مدت ازمسئولین محترم وزارتین بازرگانی،وجهادکشاورزی دیده ایم آنچه البته به جایی نرسد فریاد ماست چون فعلاًآقای رئیس جمهور تنها به اطلاعات اعلامی ازسوی ایشان بسنده کرده اند نه به جیب بدون پول من وشما ونه به انبارهای پراز شکر کارخانجات.

ناشناس۱۳۸۶/۱۱/۱۵ ۰۱:۴۶

از سایت تابناک می خواهیم تا حل مشکل تمام کشاورزان صنعت شکرو کارکنان شرکتهای کارخانه شکر همه روزه به بحران شکر بپردازد . دوستان عزیز باورکنید شرمنده زن و بچه هایمان شده ایم ...بخداقسم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.