آخرین خبرباید مذاکره کنیم
5بازدید

عطا افشاري در باغ بهشت قم آرميد

مرحوم عطا افشاري در كارنامه فعاليت رسانه‌اي خود حضور در واحد مركزي خبر در استان قم شبكه خبر، خبرگزاري فارس به عنوان خبرنگار سياسي و دبير سرويس استان‌ها، راديو جوان و غيره به ثبت رسانده است.

مراسم تشييع و خاكسپاري مرحوم عطا افشاري عصر امروز در قم برگزار و پيكر او در باغ بهشت اين شهر آرام گرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس از قم، پيكر مرحوم عطا افشاري عصر امروز پس از طواف در حرم حضرت فاطمه معصومه به مسجد چهار مردان قم منتقل شد و پس از قرائت قرآن مراسم تشييع اين مرحوم از مسجد چهارمردان قم به سمت قبرستان باغ بهشت اين شهر با حضور خيل گسترده مردم، همكاران رسانه‌اي، خبرنگاران رسانه‌هاي مختلف و همچنين جمعي از مسئولان استاني و كشوري انجام شد.
بر اساس اين گزارش پس از انتقال پيكر مرحوم افشاري به قبرستان باغ بهشت شهر مقدس پيكر اين مرحوم دقايقي پيش در آغوش خاك آرام گرفت.
عطا افشاري عصر روز گذشته پس از ماه‌ها تحمل درد و رنج ناشي از بيماري در بيمارستان وليعصر قم دار فاني را وداع گفت.

مرحوم عطا افشاري در كارنامه فعاليت رسانه‌اي خود حضور در واحد مركزي خبر در استان قم شبكه خبر، خبرگزاري فارس به عنوان خبرنگار سياسي و دبير سرويس استان‌ها، راديو جوان و غيره به ثبت رسانده است.

لازم به ذكر است مراسم ختم مرحوم عطا افشاري امشب بعد از نماز مغرب و عشا در مسجد باب الجنت خيابان چهار‌مردان قم برگزار خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.