آخرین خبرحمله تند کیهان به علی دایی و عادل فردوسی‌پور
1بازدید
۲

هلاکت ۵۰ مزدور سعودی دستاورد تازه انصار الله یمن

نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن بر چند مقر نظامی در نزدیکی گذرگاه مرزی الطوال در مرز با عربستان سعودی مسلط شدند.

به گزارش مهر به نقل از «المیادین»، نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن طی عملیاتی بر چند پایگاه نظامی در مرز این کشور با عربستان سعودی مسلط شدند، در همین حال در منطقه مرزی «حرض» نیز درگیری های شدیدی میان نیروهای یمنی با مزدوران سعودی  گزارش شده است.

اما از مناطق داخلی یمن گزارش ها حاکی از آن است که در درگیری میان نیروهای انصار الله با مزدوران آل سعود و وابستگان به منصور هادی در «نهم» شمال شرق صنعا ۵۰ نفر از نیروهای آل سعود  به هلاکت رسیدند.

یک منبع آگاه نظامی در این خصوص اظهار داشت :در این درگیری نیروهای منصور هادی قصد نفوذ به ارتفاعات «اسفل فرضه» را داشتند که با آتش توپخانه انصار الله روبرشدند و در جریان آن دهها نفر از مزدوران کشته شدند.

در همین حال درگیری ها در منطقه «ثعبات» در استان تعز نیز ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۳ ۱۴:۰۵

دیشب که نهم گرفتند از دست نیروهای انصارالله

مهدی۱۳۹۵/۰۴/۲۳ ۰۹:۵۴

به صنعا نرسن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.