آخرین خبرقمیت خودرو در بازار امروز 11 آبان ماه
5بازدید

عزیز محمدي جواب واعظ آشتیانی را داد

به جزء ديدار پرسپوليس و استقلال بليت ساير مسابقات ليگ برتر به هيچ ارگان يا نهادي به صورت رايگان داده نمي‌شود. حتي بليتي كه به باشگاه‌ها مي‌دهيم، در قبالش پول آن را دريافت مي‌كنيم، بنابراين بليتي رايگان حتي به باشگاه‌ها نمي‌دهيم اما در ديدار پرسپوليس و استقلال به دليل شرايط ويژه‌اي كه وجود دارد و نمايندگان دو باشگاه كه در شوراي تامين استان حضور دارند، روند ديگري دارد.

رئيس سازمان ليگ فوتبال گفت: اين سازمان بليت رايگان در اختيار هيچ ارگان و باشگاهي قرار نمي‌دهد.

عزيز محمدي در گفت‌وگو با فارس، در واكنش به صحبت‌هاي اميررضا واعظ آشتياني، مديرعامل استقلال مبني بر تهديد بر كنار كشيدن استقلال و پرسپوليس از ليگ برتر در صورت واگذار نشدن بليت‌فروشي به اين باشگاه‌ها اظهار داشت: هم اكنون بليت‌فروشي بر اساس آئين‌نامه سازمان ليگ در اختيار اين سازمان است و اگر قرار باشد بليت‌فروشي در اختيار باشگاه‌ها قرار گيرد، اين مسئله فقط براي دو باشگاه استقلال و پرسپوليس اتفاق نمي‌افتد بلكه بايد براي تمامي باشگاه‌ها اجرايي شود.

وي ادامه داد: در اين صورت ما بايد ابتدا نظرات تمامي باشگاه‌ها را در اين مورد جويا شويم و اين مسئله به تصويب هيات رئيسه سازمان ليگ برسد و سپس در هيات رئيسه فدراسيون فوتبال مطرح و تصويب شود كه بعيد است در اين فصل چنين اتفاقي رخ دهد. ما به دو نامه استقلال و پرسپوليس در اين زمينه پاسخ داده‌ايم و همه اين موارد را به آنها يادآور شده‌ايم.

محمدي در مورد اينكه واعظ آشتياني معتقد است قوانين بايد بر اساس ضوابط AFC اجرايي شود، عنوان كرد: در حال حاضر قوانين ليگ بر اساس آئين‌نامه سازمان ليگ است و ما بر اساس اين آئين‌نامه كارها را انجام مي‌دهيم. اگر قرار باشد تغييري در آئين‌نامه انجام شود همان روندي كه به آن اشاره كردم بايد اجرايي شود.

رئيس سازمان ليگ در مورد اينكه اين سازمان بليت‌ها را به صورت رايگان در اختيار نهادهاي مختلف قرار مي‌دهد، تاكيد كرد: به جزء ديدار پرسپوليس و استقلال بليت ساير مسابقات ليگ برتر به هيچ ارگان يا نهادي به صورت رايگان داده نمي‌شود. حتي بليتي كه به باشگاه‌ها مي‌دهيم، در قبالش پول آن را دريافت مي‌كنيم، بنابراين بليتي رايگان حتي به باشگاه‌ها نمي‌دهيم اما در ديدار پرسپوليس و استقلال به دليل شرايط ويژه‌اي كه وجود دارد و نمايندگان دو باشگاه كه در شوراي تامين استان حضور دارند، روند ديگري دارد.

وي يادآور شد: ما حتي تعداد تماشاگران مسابقات ليگ برتر را از ناظران خود سئوال مي‌كنيم و در صورتي كه تعداد تماشاگران گزارش شده از تماشاگراني كه بليت خريده‌اند كمتر باشند، در آن صورت مابه‌التفاوت اين پول را از باشگاه ميزبان دريافت مي‌كنيم زيرا 30 درصد از بليت‌فروشي متعلق به باشگاه ميهمان است و شايد باشگاهي بخواهد تمام بليت‌ها را به صورت رايگان در اختيار تماشاگرانش قرار دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.