آخرین خبرقمیت خودرو در بازار امروز 11 آبان ماه
1بازدید

اجباری شدن مشاوره ژنتیک در کشور

مشاور رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: مشاوره ژنتیک در کشور اجباری می شود.

مشاور رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: مشاوره ژنتیک در کشور اجباری می شود.
 
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ موسوی چلک در مراسم بهره برداری از دو طرح بهزیستی در دلیجان افزود: دولت در لایحه برنامه ششم توسعه کشور اجباری شدن مشاوره ژنتیک را پیشنهاد داده که با ارزیابی و تصویب نهایی در مجلس زمینه اجرایی این مهم به عنوان نیاز پایه جامعه فراهم می شود.

مشاور رئیس سازمان بهزیستی کشور اظهارکرد: بسیاری از معلولیت ها جسمی با اقدام های هدفمند پیشگیرانه قابل کنترل هستند و حدود 70 درصد از معلولیت های افراد در جامعه با انجام راهبردهای مشاوره ای قابل پیشگیری است.

وی گفت: برای اجرایی شدن مشاوره ژنتیک و استفاده از خدمات آن به صورت ارزان قیمت که اکنون همراهی سازمان های بیمه گر نیاز است ضمن اینکه سازمان بهزیستی نیز بخشی از هزینه را تامین و پرداخت می کند.

وی، خواستار همکاری مسئولان دلیجان در اطلاع رسانی موثر از راه اندازی و فعالیت موسسه پیشگیری از معلولیت در این شهرستان شد و افزود:ادامه حیات این موسسه در گرو فعالیت و افزایش مراجعان به این نهاد مردمی است.

رئیس بهزیستی دلیجان نیز در این آیین گفت: هر جامعه ای که در حوزه سلامت اجتماعی از ظرفیت های مردم نهاد استفاده کند پله پیشرفت و توسعه را با شتاب بیشتری طی می کند.

احمد خاکی افزود: موسسه پیشگیری از معلومیت ها سرمایه گذاری بر مسئله شناسی به جای درمان است و حمایت دولت تدبیر و امید در این زمینه نشان از هدفگذاری برنامه ای و کارشناسی است.

وی اظهارکرد: موسسه تخصصی پیشگیری از معلولیت های دلیجان با هدف آگاه سازی مردم در ارتباط با معلولیت ها، پیشگیری از معلولیت، سنجش بینایی و شنوایی و همچنین خدمات مشاوره ای ژنتیک راه اندازی شده است.

خاکی گفت: مرکز اعصاب و روان بانوان نیز در مرکز نگهداری سالمندان در این شهرستان در زمینی به وسعت یک هزار و 800 متر با همه امکانات خدماتی و توانبخشی با ظرفیت پذیرش 50 بیمار راه اندازی شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۴ ۱۹:۴۴

ازدواج فامیلی ممنوع شود

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۴ ۱۹:۲۸

خدا خیرشون بده. تشکر.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.