کنگره آمریکا تحریمها علیه کوبا را تشدید کرد
مجلس نمایندگان آمریکا تحریمها علیه کوبا را در بودجه سال 2017 تصویب کردند.
مجلس نمایندگان آمریکا تحریمها علیه کوبا را در بودجه سال 2017 تصویب کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس، مجلس نمایندگان آمریکا روز سه شنبه بندهایی مبنی بر تشدید تحریم های آمریکا علیه کوبا در زمینه خدمات مالی و دولتی در بودجه سال 2017 را تصویب کردند.
براساس نوشته تله سور، این اقدامات جدید در تناقض با سیاست اوباما در خصوص عادی سازی روابط با کوبا پس از 50 سال است.
از سویی دیگر تبدیل شدن این اقدامات به قانون، نیاز به تصویب مجلس سنای آمریکا و نیز امضای اوباما دارد که هیچ یک از این دو مورد انجام نشده است.
براساس این قانون، معاملات مالی با نهادهای مرتبط با ارتش کوبا محدود شده و اعطای علائم تجاری و حقوق مالکیت معنوی در تجارت ها ممنوع است.
همچنین اصلاحاتی از سوی نمایندگان آمریکا در زمینه حذف تحریم های صادرات محصولات کشاورزی و سفر به کوبا پیشنهاد شد.
اعضای کنگره ریک کرافورد به محدود کردن تحریم های تجاری با هدف اعطای مجوز به شرکت های کوبایی در زمینه خرید محصولات کشاورزی آمریکا امیدوار بودند.
گفتنی است؛ این اصلاحات بعدها توسط اکثریت حزب جمهوری خواه رد شد.
همچنین جان کاتکو عضو جمهوری خواه کنگره قانونگذاری آمریکا در خصوص شمار پرواز ها به کوبا ابراز نگرانی کرد.
براساس این گزارش، بندهای لایحه مذکور به عادی سازی روابط آمریکا و کوبا ضربه وارد می کند.
این دو کشور سال گذشته با تلاش هایی موفق به برقراری روابط دیپلماتیک در زمینه های سرمایه گذاری های خارجی و سفر به کوبا و ارتباطات و فناوری و ... شدند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
کنگره آمریکا تمام تمرکزش را بر به شکست کشاندن سیاستهای تعامل جویانه دولت گذاشته است.
باید فکری کرد بلکه تا ده بیست سال آینده دلار و نهاد های مالی آمریکا از قدرت اعمال تحریم فلج کننده برخوردار نباشد.باید سیستم مالی موازی در دنیا ایجاد بشه
این کنگره امریکا اونقدر با اوباما لجه که منافع ملی خودشان را هم حاضر است فدا کند که در این چندماه آخر دولت اوباما را یک جوری زمین بزند. جل الخالق!
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.