آخرین خبرجنجال در روزنامه‌های امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
4بازدید

آتش سوزی قطار مسافربری تهران - اهواز

آتش سوزی بامدادی در قطار مسافربری تهران- اهواز با رشادت دو ترمزبان کارکشته هیچ خسارت جانی ای بر جای نگذاشت.

آتش سوزی بامدادی در قطار مسافربری تهران- اهواز با رشادت دو ترمزبان کارکشته هیچ خسارت جانی ای بر جای نگذاشت.

در این حادثه که ساعت 4:45 دقیقه صبح یکشنبه در 5 کیلومتری ایستگاه قطار اندیمشک رخ داد همه مسافران تخلیه شدند واگن آتشین از دو سمت از واگن های دیگر جدا شد و کاملا سوخت.

محمد حسن پور ترمزبان این قطار مسافربری که سری یک تهران-اهواز بود و 13 واگن پر از مسافر داشت به رکنا گفت: پس از بازدید قطار در ایستگاه اندیمشک راهی اهواز شدیم و هنوز 5 کیلومتر نرفته بودیم که متوجه شدیم واگن شماره 2920216 که پنجمین واگن به حساب می آمد آتش گرفته است. بلافاصله شیفت خطر را کشیدیم و قطار از حرکت ایستاد من و مسعود ساکی که ترمزبان هستیم بلافاصله مسافران را پیاده کردیم آتش هر لحظه بیشتر می شد ماجرا همزمان به آتش نشانی و ایستگاه قطار اندیمشک اطلاع داده شد اما اگر دست روی دست می گذاشتیم، آتش به سالن های دیگر هم سرایت می کرد.

وی افزود:من و همکارم بلافاصله دست به کار شدیم زیر واگن در حال سوختن رفتیم و این واگن را از دو سمت از واگن های دیگر جدا کردیم سپس با کفش خط آهنی آن را مهار کرده و واگن های دوسمتش با لکوموتیو ودیزل یدکی که از اندیمشک آمده بود از واگن فاصله داده شد عملیات نفسگیری بود حتی آتش نشان ها نتوانستند واگن را خاموش کنند و آن کاملا در آتش سوخت.

بنابه این گزارش هنوز علت آتش سوزی مشخص نیست و تحقیقات کارشناسانه ادامه دارد.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.