مدیرعامل بانک سپه:
بدهکار ۱۵۰ میلیاردی بانک سپه بازداشت شد
مدیرعامل بانک سپه از دستگیری یکی از بزرگترین بدهکاران این بانک با همکاری قوه قضائیه و نیروی انتظامی خبر داد.
مدیرعامل بانک سپه از دستگیری یکی از بزرگترین بدهکاران این بانک با همکاری قوه قضائیه و نیروی انتظامی خبر داد.
به گزارش بانک سپه، محمدکاظم چقازردی اظهارداشت: با طرح شکایت کیفری مبنی بر تحصیل مال از طریق نامشروع و صدور چک بلامحل در دادسرای امور اقتصادی و دادگستری شهرستان قزوین، یکی از بزرگترین بدهکاران بانک سپه با رقم بدهی بالغ بر یکهزار و 500 میلیارد ریال دستگیر شد.
وی افزود: این بدهکار که بخش عمده وجوه مذکور را به نحو نامشروع تحصیل کرده و از سال 1386 تاکنون متواری بود، به چنگال قانون گرفتار شد.
رئیس هیأت مدیره بانک سپه گفت: متهم که پیش از این برغم صدور احکام قضایی متعدد علیه وی و گذشت بالغ بر 4 سال از صدور حکم، تاکنون دستگیر نشده بود با پیگیری و شناسایی محل اختفای وی توسط کارکنان بانک سپه و با همکاری نیروی انتظامی و اداره 28 پلیس آگاهی تهران و اخذ دستور از سرپرست دادسرای امور اقتصادی، طی عملیات پیچیده پلیسی در عصر روز چهارشنبه ششم مردادماه 95 دستگیر و روانه زندان شد.
وی افزود: پرونده جهت اعمال مجازات قانونی و استرداد وجوه بیت المال، تحویل مقامات قضایی شده است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
چه خبررررررره تو این کشورررر
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.