آخرین خبربقائی: نشست سه‌جانبه‌ای در چین برگزار نشده است
0بازدید

احضار مدیر شبکه سه به اتهام تسبیب در قتل

دادسرای امور جنایی تهران دستور احضار پورمحمدی مدیر شبکه ۳ سیما، به عنوان صادر‌کننده مجوز پخش سریال «۵ کیلومتر تا بهشت» و علیرضا افخمی به عنوان کارگردان این سریال به اتهام تسبیب در مرگ مرحوم «مهدی کوهی» را صادر کرد.

دادسرای امور جنایی تهران دستور احضار پورمحمدی مدیر شبکه ۳ سیما، به عنوان صادر‌کننده مجوز پخش سریال «۵ کیلومتر تا بهشت» و علیرضا افخمی به عنوان کارگردان این سریال به اتهام تسبیب در مرگ مرحوم «مهدی کوهی» را صادر کرد.

به گزارش تسنیم با توجه به نقض قرار منع تعقیب متهمان پرونده سریال «5 کیلومتر تا بهشت» از سوی دادگاه کیفری 2 تهران و صدور قرار جلب به دادرسی متهمان، قاضی مرادی بازپرس شعبه دوم دادسرای امور جنایی تهران، دستور احضار آقایان پورمحمدی مدیر شبکه 3 سیما به عنوان صادر‌کننده مجوز پخش سریال، علیرضا افخمی کارگردان سریال و داوود هاشمی تهیه‌کننده سریال را به اتهام «تسبیب» در مرگ شبه عمد مرحوم مهدی کوهی به نحو مشارکت را صادر کرد.

طبق نظریه کمیسیون پزشکی قانونی تهران با توجه به تاثیرپذیری مرحوم مهدی کوهی از محتوای سریال «5 کیلومتر تا بهشت» و عدم اخطار از سوی سازمان صدا و سیما برای ممنوعیت تماشای سریال برای اطفال، مدیر این شبکه و عوامل ساخت این سریال در پرونده خودکشی کوهی مقصر شناخته شدند.

گفتنی است سریال 5 کیلومتر تا بهشت رمضان 1390 از شبکه سوم سیما پخش شد که مرحوم مهدی کوهی 13 ساله، تحت تاثیر محتوای این سریال خود را با شالگردن، حلق‌آویز کرد. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۰ ۱۵:۵۱

خوبه این اقدام باعث می شه حواسمونو بیشتر جمع کنیم

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۰ ۱۴:۵۶

چه ربطی داره...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.