آخرین خبرعکس: تسلیم استوارنامه سفرای کشورها به رییس جمهور
3بازدید
۰

عابدینی:امتیازاتم را ندادند اما امیدوارم مردم خوشحال شده باشند

 نفر چهارم شمشیربازی المپیک گفت: بد شانس نبودم چون دو یا سه ضربه ام در بازی با آمریکا را ندادند و بازنده شدم.
به گزارش تابناک ورزشی، مجتبی عابدینی پس از کسب مقام چهارم المپیک اظهار داشت: من بد شانس نبودم چون دو یا سه  ضربه ام در بازی با آمریکا را ندادند. در دیدار با همین حریف کره‌ای هم وقتی راه افتادم یک امتیازم را ندادند.

وی ادامه داد: ان شا اللله شمشیربازی پیشرفت کند و بچه‌ها بتوانند در المپیک‌های بعدی نتیجه خوبی بگیرند. امیدوارم مردم از بردهای من خوشحال شده باشند؛ همین طور از باخت من ناراحت نباشند چون تمام تلاشم را انجام دادم.

ملی پوش شمشیربازی در واکنش به اینکه یک امتیاز فقط با نقره المپیک فاصله داشت و از المپیک لندن که بازی نخست حذف شد خیلی فاصله گرفته، عنوان داشت: دو سال است که ما خیلی خوب شدیم، من همین کیم و خیلی از قهرمانان را شکست داده بودم اما از همه عذرخواهی می‌کنم.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.