آخرین خبرترامپ در پی تغییر رژیم در ایران بود، اما این تغییر ابتدا در آمریکا رقم خورد
1بازدید
۰

۱۶ کشته و زخمی در حمله تکفیریها به حومه حلب

تروریست های تکفیری منطقه «صلاح الدین» واقع در حومه استان «حلب» ترکیه را هدف حمله خمپاره ای قرار دادند که به دنبال آن ۷ غیرنظامی کشته و ۹ نفر دیگر به شدت زخمی شدند.

به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری سانا، اقدامات انتقام جویانه تروریست های تکفیری علیه شهروندان سوری در حومه استان حلب همچنان ادامه دارد.

بر اساس این گزارش، تروریست های تکفیری با شلیک چند خمپاره منطقه «صلاح الدین» واقع در حومه استان «حلب» را هدف قرار دادند.

به دنبال این حمله هفت غیرنظامی سوری کشته و ۹ تَن دیگر به شدت مجروح و برای مداوا به بیمارستان منتقل شدند.

تروریست های تکفیری به دنبال سلسله شکست های متعدد خود از ارتش سوریه و نیروهای مقاومت در جبهه های مختلف نبرد در استان «حلب» اقدام به کشتار غیرنظامیان ‌می‌کنند.

خبر دیگر اینکه ارتش سوریه مواضع تکفیریها در نزدیکی دانشکده نظامی استان «حلب» را هدف حملات توپخانه ای و هوایی قرار داد.

به دنبال این حملات شمار زیادی از تکفیریها کشته و تعدادی دیگر زخمی شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.