آخرین خبرواکنش حزب‌الله لبنان به ادعای دولت الجولانی
2بازدید

توافق صلح افغانستان امضا شد

توافقنامه صلح دولت افغانستان و حزب اسلامی حکمتیار امضا شد.

توافقنامه صلح دولت افغانستان و حزب اسلامی حکمتیار امضا شد.

یه گزارش تسنیم توافقنامه صلح دولت افغانستان و حزب اسلامی حکمتیار به امضای نمایندگان دولت کابل، حزب اسلامی حکمتیار و شورای عالی صلح افغانستان امضا شد.

توافقنامه صلح با حزب اسلامی حکمتیار امروز توسط نمایند‎گان سه طرف «حنیف اتمر» به نمایند‎گی از دولت کابل، «امین کریم» به نمایند‎گی از حزب اسلامی حکمتیار و «عطا الرحمن سلیم» معاون شورای عالی صلح افغانستان، و با حضور «پیر سید احمد گیلانی» رئیس شورای عالی صلح افغانستان به امضا رسید و در نهایت نیز این سند به امضای پیر گیلانی شد.

این در حالی است که «ودیر صافی» کارشناس امور سیاسی افغانستان براین باور است که پس از امضای سند صلح با حزب اسلامی نباید توقع داشت که روند صلح با طالبان افغان نیز به سرعت به نتیجه برسد.

«سید نقیب الله هاشمی» عضو حزب اسلامی گلبدین حکمتیار نیز گفته بود که در ابتدا این توافقنامه توسط نمایندگان حزب اسلامی حکمتیار «محمد امین کریم»، شورای عالی صلح افغانستان «عطا الرحمن سلیم» و نماینده حکومت وحدت ملی «حنیف اتمر» به امضا می‌رسد.

در گام دوم نیز این توافقنامه توسط گلبدین حکمتیار رهبر حزب اسلامی و اشرف‌غنی رئیس‌جمهور افغانستان به امضا می‌رسد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.