آخرین خبرجنجال در روزنامه‌های امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
2بازدید

کار جالب مهدی شیری بعدازحذف کردن پرسپولیس

در اواخر دیدار تیم‌های قشقایی شیراز و پرسپولیس در مرحله سوم رقابت‌های فوتبال جام حذفی باشگاه‌های کشور که از ساعت 15 امروز (جمعه) در ورزشگاه حافظیه آغاز شد، حاشیه‌هایی به وجود آمد.

به گزارش تابناک ورزشی، پس از اینکه بازی به ضربات پنالتی کشیده شد، برانکو و باقری با رادوشوویچ صحبت کردند و از او سؤال پرسیدند در کدام دروازه راحت‌تر است و دروازه‌بان کروات پرسپولیس همان دروازه‌ای را نشان داد که ضربات پنالتی در آن زده شد.

دروازه‌بان کروات پرسپولیس پیش از آغاز ضربات پنالتی به سمت هواداران رفت و آنها را تحریک کرد تا تیم‌شان را تشویق کنند اما او حتی یک توپ را نگرفت و همه ضربات را خلاف جهت رفت.

مهدی شیری، کاپیتان تیم قشقایی که سابقه بازی کردن در پرسپولیس را دارد پس از حذف سرخپوشان از جام حذفی شادی نکرد و به سمت بازیکنان پرسپولیس رفت تا به آنها دلداری بدهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ک. بیدآبادی۱۳۹۵/۰۷/۰۹ ۱۸:۳۶

قشقایی شیر بود ، پرسپولیس شیربرنج!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.