دیدار سه استاندار با روحانی

کد خبر: ۶۳۸۷۲۴
|
۱۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۰ 07 November 2016
|
4158 بازدید
محمدرضا خباز، محمدرضا صالحی و سیدعلی‌اکبر پرویزی، استانداران استان های سمنان، خراسان شمالی و خراسان جنوبی روز دوشنبه به طور جداگانه با رییس جمهوری دیدار و گزارشی را از اقدامات و عملکرد سه ساله استان و تصمیمات اتخاذ شده در روند اجرا و عملیاتی کردن پروژه ها و مصوبات سفر کاروان تدبیر و امید به این استان ها ارائه کردند.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی در این دیدارها بر ضرورت اتمام طرح های نیمه تمام عمرانی و اجرایی و عملیاتی شدن مصوبات سفرهای استانی کاروان تدبیر و امید و همچنین لزوم توجه به توسعه سرمایه‌گذاری، گردشگری و اقتصاد دانش بنیان به منظور رونق اقتصادی و اشتغالزایی جوانان تحصیلکرده در این استان‌ها تاکید و دستورات لازم برای سرعت بخشیدن به این روند را صادر کرد.

رییس جمهوری همچنین بر تلاش مضاعف استانداران در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و بهره‌برداری حداکثری از ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در این استان ها تاکید کرد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟