خط و نشان امام جمعه تهران برای ترامپ/خط و نشان امام جمعه تبریز برای اتحادیه اروپا
ترامپ با دم شیر بازی نکند
تصاویر با شما سخن می گویند؛ تصاویری بی روتوش با سخنانی بی روتوشتر؛ میخواهیم با بخش خبری «فوتونیوز»، مقامات با شما بی روتوش و رودررو سخن بگویند. از این پس، عصرگاه هر روز با «فوتو نیوز» تابناک، حرف و سخن مقامات داخلی و خارجی را به عکس بی روتوششان، الصاق میکنیم، تا بهتر بدانیم چه کسی حرف زده و از چه سخن گفته است. کوتاه و مختصر؛ به احترام وقت شما و فرصتی که برای دانستن میگذارید.

تصاویر با شما سخن می گویند؛ تصاویری بی روتوش با سخنانی بی روتوشتر؛ میخواهیم با بخش خبری «فوتونیوز»، مقامات با شما بی روتوش و رودررو سخن بگویند.
از این پس، عصرگاه هر روز با «فوتو نیوز» تابناک، حرف و سخن مقامات داخلی و خارجی را به عکس بی روتوششان، الصاق میکنیم، تا بهتر بدانیم چه کسی حرف زده و از چه سخن گفته است. کوتاه و مختصر؛ به احترام وقت شما و فرصتی که برای دانستن میگذارید.
{$sepehr_album_25673}
۰










تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
امام جعمه موقت تهران لطفآ گره ها را كور نكنيد اگر قرار است پاسخى به اظهارات ترامپ داده شود آن هم از وظايف وزارت امور خارجه است
درود بر ترامپ.
یعنی ما اگر این زبان تلخ رو هم نداشتیم ، چی داشتیم ؟
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.