آخرین خبرلحظه برخورد مرگبار دو هلی کوپتر
3بازدید

رئیس جمهور به نامه علی مطهری پاسخ داد

رییس جمهوری در پاسخ به نامه دکتر علی مطهری نماینده مردم تهران و نائب رییس مجلس شورای اسلامی در خصوص لغو برنامه سخنرانی وی در روز اربعین حسینی در مشهد مقدس بدنبال اقدامات دادستانی این شهر، دستوراتی را خطاب به وزرای کشور و دادگستری صادرکرد.

رئیس جمهور به نامه علی مطهری پاسخ داد
رییس جمهوری در پاسخ به نامه دکتر علی مطهری نماینده مردم تهران و نائب رییس مجلس شورای اسلامی در خصوص لغو برنامه سخنرانی وی در روز اربعین حسینی در مشهد مقدس بدنبال اقدامات دادستانی این شهر، دستوراتی را خطاب به وزرای کشور و دادگستری صادرکرد.

به گزارش «تابناک»  متن دستور حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی به وزیران کشور و دادگستری که در نامه دکتر مطهری پی نوشت شده است ، به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای دکتر رحمانی فضلی

وزیر محترم کشور

حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای  پورمحمدی

وزیر محترم دادگستری

سلام علیکم

«گزارش جناب آقای دکتر علی مطهری نایب رییس محترم مجلس شورای اسلامی - که در حریت و شجاعت بیان و دفاع از مصالح ملی، نماینده ای کم نظیر بوده و از پشتوانه بسیار قوی در افکار عمومی جامعه برخوردارند – بسیار تکان دهنده است . به ویژه آنکه این اتفاق ناگوار در شهر مقدسی رخ می دهد که ملاذ و ملجا همه مردم ایران و  بلکه همه شیعیان و مسلمانان جهان است و افتخار کشور ما همیشه این بوده که در پناه کهف حصین ثامن الائمه(ع)، امن و امان یافته است. با کمال تاسف شاهدیم که در آستانه سالی که مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام معرفی شده است رفتارهایی در این شهر دیده می شود که با آرمانها و آموزه های آن امام همام(ع) فاصله فراوان دارد.آیا کسانی در مراکز حساس استان نفود کرده اند که گمان می کنند با بستن دهانها و سد راه سالن های سخنرانی، می توانند راه پیشرفت و توسعه کشور در مسیر مورد نظر مردم و رهبر معظم انقلاب حضرت آیت ا... خامنه ای مدظله را ببندند و راه را بر افراطی گری و دوقطبی سازی جامعه بگشایند؟

دادستان پایتخت معنوی کشور که قاعدتا باید از برگزاری سخنرانی های روشنگرانه در تبیین نهضت حسینی(ع) حمایت کند به ویژه آنکه سخنران مراسم، شخصیت فرهیخته ای از تبار چهره درخشانی از عالمان آزاده اندیش آن استان همچون استاد شهید مطهری باشد.

اتفاقی که در شهر مشهد رخ داد، مایه شرمساری است .وزارت کشور و دولت تدبیر و امید در قبال ملت ایران و به ویژه مردم آگاه و دلاور مشهد رضوی(ع) که نقش تعیین کننده ای در موج آفرینی 24 خرداد 92 و پیروزی اعتدال داشتند مسئولیت دارد که از حقوق اساسی آنان دفاع نماید .

انتظار از قوه محترم قضائیه جلوگیری مشهود و حمایت از آزادی بیان به موجب قانون اساسی، و مقابله با کج اندیشی در اجرای قانون است .امید است ریاست محترم قوه قضائیه دستور رسیدگی سریع به این حادثه را صادر نموده و با اعلام نتیجه آن مردم را نسبت به برخورد قانونی با تعرض به آزادی های اساسی دلگرم نمایند .

لازم است تاکید فرمائید که استاندار به عنوان رییس و دیگر اعضاء شورای تامین استان با همکاری کامل نیروی انتظامی و مقامات امنیتی، وظیفه حفظ اجتماعات قانونی و حمایت از آزادی بیان را به عهده دارند و در قبال شورای امنیت کشور مسئولند .

از هر دو وزارت می خواهم که طبق وظایف ذاتی خود عمل نمایند و با بررسی کامل و گزارش سریع موضوع متخلفین و اهمال کنندگان را شناسایی و معرفی نمایند".
 

گفتنی است که روز یکشنبه، سخنرانی علی مطهری نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در مشهد ظاهرا به دستور دادستانی لغو و واکنش هایی را برانگیخت. در همین راستا علی مطهری در نامه ای مستقیما رئیس جمهور را مورد خطاب قرار داد و رئیس جمهور را به برخورد قانونی مجلس با دولتش در این باره تهدید کرده بود.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محمدامين۱۳۹۵/۰۹/۰۵ ۱۱:۵۶

لطفا به اين عبارتها توجه كنيد و بگوييد لغو يك سخنراني فارغ از اينكه سخنران چه كسي بوده و در كجا اتفاق افتاده چه ربطي دارد ؟ رئيس جمهور با اين الفاظ دنبال چيست ؟
1- جناب آقای دکتر علی مطهری نایب رییس محترم مجلس شورای اسلامی - که در حریت و شجاعت بیان و دفاع از مصالح ملی، نماینده ای کم نظیر بوده و از پشتوانه بسیار قوی در افکار عمومی جامعه برخوردارند
2- در شهر مقدسی رخ می دهد که ملاذ و ملجا همه مردم ایران و بلکه همه شیعیان و مسلمانان جهان است و افتخار کشور ما همیشه این بوده که در پناه کهف حصین ثامن الائمه(ع)، امن و امان یافته است.
3- در آستانه سالی که مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام معرفی شده است رفتارهایی در این شهر دیده می شود که با آرمانها و آموزه های آن امام همام(ع) فاصله فراوان دارد.
4- دادستان پایتخت معنوی کشور که قاعدتا باید از برگزاری سخنرانی های روشنگرانه در تبیین نهضت حسینی(ع) حمایت کند به ویژه آنکه سخنران مراسم، شخصیت فرهیخته ای از تبار چهره درخشانی از عالمان آزاده اندیش آن استان همچون استاد شهید مطهری باشد.

یا حق۱۳۹۵/۰۹/۰۴ ۱۳:۲۷

اگر قرار بود آقای رییس جمهور برای مسایلی به مراتب مهمتر از لغو یک سخنرانی، نامه نگاری داشته باشند، تاکنون تعداد نامه های ایشان به هزاران نامه می رسید.
راستی چرا نامه اعتراضی رییس جمهور درباره لغو سخنرانی دانشمندانی چون حسن عباسی و ... توسط برخی از نوچه های اصلاحات در دانشگاهها و ... را منتشر نکردید؟ نکنه اصلا آنجا ایشان نامه نگاری نداشته و خدای نکرده یک بام و چند هوا عمل شد...

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۳ ۱۵:۲۸

اقاي روحاني بيكاري رو چيكار ميكني اخرش ؟
اينا ك بازي سياسيه

علي۱۳۹۵/۰۹/۰۳ ۱۱:۴۰

..."با آرمانها و آموزه های آن امام همام(ع) فاصله فراوان دارد"....عجبا آقاي رئيس جمهور نكند شماهم با آقاي مطهري هم عقيده ايد كه ميگويد اگر امام رضا(ع) هم بود در كنسرت شركت ميكرد (العياذبالله). يادمان باشد چند وقت پيش آقاي رئيس جمهور كربلا را نمود تعامل سازنده دانسته بودند!!!

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۳ ۰۸:۱۲

هز کدام از موضوعات در جای خود مهم است اگر جلوی این جزیره کاری ها گرفته نشه معلوم نیست که آخر کار چی بشه ضمنا مشکلات اقتصادی هم در جای خود بسیار مهم است.

فقیر۱۳۹۵/۰۹/۰۲ ۱۴:۵۸

این سخنرانی اگر میشد وحالا که نشده چه مشکلاتی از روی دوش مردم برداشته میشد بهتر بود رئیس جمهور برای بیکاری جوانان .معیشت مردم. حقوقهای نجومی .پول بیچاره فرهنگیان . .زودتر دست به قلم میشد..

دانشی۱۳۹۵/۰۹/۰۲ ۱۴:۱۲

حاج حسن روحانی مشکل بیکاری جوانان شرم آور است

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۲ ۱۳:۳۳

شرم آور اینه که مشهد مقدس صدها هزار حاشیه نشین داره وهیچ وقت وهیچ وقت هیچ مسئولی اینقدر قاطعانه به مشکلات اونها توجه نکرده.حتی چند دهم این قاطعیت!!!

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۲ ۱۳:۱۲

ای کاش افرادی همچون امام جمعه مشهد و یا امام جمعه تهران می دانستند چه جایگاهی در بین مردم دارند

حامد۱۳۹۵/۰۹/۰۲ ۱۲:۱۱

آفرین به ریس جمهور که با تدبیر وبصیرت اصلی ترین مشکل کشور را تشخیص وسریعا نسبت به آن عکس العمل مناسب را بروز دادند.معلومه که من مسکن مهری که چهار ساله به همراه هزاران نفر دیگه در بدر یم وبلاتکلیف وهزاران کارگر بیکار و مدیران نجومی با زندگی اشرافی پشیزی در محاسبات سیاسی مملکت محاسبه نمیشویم وایشان مشکلات حاد واصلی مملکت را هدف گرفته اند،آفرین .

رضا۱۳۹۵/۰۹/۰۳ ۱۹:۰۲

کدام بصرت دوست عزیز انگار شما تو این کشور زندگی نمیکنی که صحبت از بصیرت رییس جمهور میکنی

نکته بین۱۳۹۵/۰۹/۰۲ ۱۲:۰۹

حسن آقای عزیز
هر چه قدر که ماموریت وزرای شما در موضوعات دیگری چون اسید پاشی و آلودگی هوا و ... جواب داده در مورد این موضوع هم جواب خواهد داد!

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۲ ۱۱:۲۰

کاش دکتر روحانی برای قضیه کنسرت ها درمشهد بجای تشر زدن به وزیر ارشاد وقت کمی از جنتی حمایت میکرد. همانطور که سخنرانی برای مردم لازمه کنسرت و تفریح هم برای مردم لازمه. چرا دکتر روحانی ازدکتر جنتی حمایت لازم رو نکرد؟؟؟ سوالی که زمان جوابش رو به مردم خواهد داد.

هموطن۱۳۹۵/۰۹/۰۲ ۱۰:۱۲

سلام فکر نکنم مشکل کشور این باشد آقای رئیس جمهور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از آن گذشته شما در موارد فساد نامه نمی دهید چرا ..........

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۲ ۰۹:۵۷

البته لغو هر سخنرانی از هر طیفی که باشه ،مغایر با قانون اساسی ایرانه . یاد اوری می شود در سال جای بیش از 20 بار سخنرانی طیف اصولگرا بنا به دلائلی لغو شده است حتی در سخنرانی های اقای احمدی نژاد خیلی از فرمانداریها می خواستن سخنرانی را لغو کنن ولی مردم نزاشتند

سعید۱۳۹۵/۰۹/۰۲ ۰۹:۵۰

با سلام
بابت این نامه از آقای روحانی متشکریم اما این کافی نیست و قاطعانه باید با این موضوع برخورد شود.
اقای احمدی نژاد از چندماه پیش به بهانه تبیین راه امام شروع به سفر های استانی نموده و و در شهر های زیادی اقدام به سخنرانی نموده است که در حقیقت این سفر ها برای انتخابات 96 بود که به لطف خدا حضرت آقا جلوی ایشان را گرفتند چنین فردی با این سابقه در اکثر شهر ها اقدام به سخنرانی نمود ولی در هیچ یک از شهر ها سخنرانی ایشان تعطیل نشد ولی متاسفانه سخنرانی آقای مطهری را به عنوان نماینده مجلس تعطیل می کنند واقعاً تا کجا می خواهیم پیش برویم اگر دولت نسبت به این موضوع واکنش مناسبی نشان ندهد باید منتظر مسائل بیشتری بعد از لغو کنسرت ها و تعطیلی و پلمپ سخنرانی افراد شایسته باشیم .

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۲ ۰۹:۲۷

جناب رئیس حمهور وقتی سخنرانی دیگران لغو میشود کجا تشریف دارند ببخشید اما چه اصولگرا و چه اصلاح طلب هیچکدام تحمل شنیدن سخنان مخالف را نداریم

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۲ ۰۹:۱۴

روحانی مچکریم

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۲ ۰۹:۰۷

جناب روحانی ای کاش در زمان اختلاسها و حقوقهای نجومی مدیرانت هم سری وارد عمل می شد ید و دست به قلم نه اینکه حالا زمان انتخابات و اخذ رای مردم اینقدر شتاب زده وارد عمل ودست به قلم می شدید اما بدان که حنای شما دیگری رنگی ندارد

مصطفی رضایی۱۳۹۵/۰۹/۰۲ ۰۸:۵۴

آقای روحانی در واکنش به لغو سخنرانی علی مطهری بیان داشتن که این عمل #مایه_شرمساری است!

✅ باید خدمت آقای رئیس جمهور عرض شود:
مایه شرمساری دارندگان #فیش‌های_نجومی هستند که نه تنها دولت اقدامی برای مقابله با آنها انجام نداد بلکه آنها را #ذخایرنظام و #امانتدار معرفی کرد
مایه #شرمساری آن فرماندار #شیشلیک خوری است که دولت به او اجازه جولان دادن می‌دهد
مایه شرمساری آن تفکری است که فکر میکند باید از #سفره_انقلاب میلیاردی برداشت کند!
مایه شرمساری صدها #وعده_اقتصادی در زمان انتخابات است که روی زمین مانده است!
مایه شرمساری #اختلاس ۸۰۰۰ میلیاردی صندوق ذخیره فرهنگیان است که آن را #معوقه اعلام می‌کنید!
مایه شرمساری نرخ #بیکاری است که روزبه‌روز بالاتر می‌رود!
مایه شرمساری وعده‌های پوچ شما است نه لغو سخنرانی یک شخص که تهمت شرکت در #کنسرت به امام رضا علیه‌السلام می‌زند!

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۲ ۰۸:۲۷

افراطی گری تا کجاست!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۲ ۰۸:۲۰

تابی جون دلم برات میسوزه جرات نداری حتی نظرها رو بزاری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۲ ۰۸:۱۹

باندبازی محض!

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۲ ۰۸:۱۹

بهتره با این مردم ازین بازی های مسخره نکنند... این مردم آدمهای بیست سی حتی ده سال پیش هم نیستند... بهتره با دل مردم بیشتر راه بیان آزادی بیان کوچکترین خواسته این ملت هستش........................... مشهد هم مثل استانهای دیگه باید تابع قانون همگی کشور باشه نه یک ایالت خودمختار واسه خودش

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۲ ۰۸:۱۱

وای چقدر مهم ترسیدیم

مرتضی۱۳۹۵/۰۹/۰۲ ۰۸:۰۰

خوب بازاری درست شده.من می نویسم تو جواب بده، تو بنویس من جواب می دم .مفت و مجانی می ریم رو آنتن

علی۱۳۹۵/۰۹/۰۲ ۰۷:۵۴

جالبه.کاش اقایان تومسائل حقوقهای نجومی ویا کلاهی که خودروییها سراین ملت گذاشتند هم اینهمه پیگیر میبودند....!!!!

هادي۱۳۹۵/۰۹/۰۲ ۰۷:۳۷

پژمانفر، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت، برگزاری جلسه سخنرانی علی مطهری در مشهد غیرقانونی بوده و بابت تهمتی که به امام جمعه مشهد زده شد، دستگاه قضایی ورود کند.جلسه عزاداری اساساً نیازی به اخذ مجوز ندارد،این نشست سیاسی قرار بود در اماکن دولتی برگزار شود و برگزاری میتینگ‌های سیاسی در اماکن دولتی ممنوع است.مسئولان قضایی از متولیان برگزاری نشست درخواست کردند که نسبت به رعایت قانون و مواردی که ذکر شد، تعهد دهند که این جلسه با آرامش برگزار می‌شود، اما متأسفانه بانیان جلسه از این کار خودداری کردند.

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۲ ۰۵:۵۸

روحاني بدنبال دو قطبي سازي براي انتخابات و كسب راي است والا مگر مشكل مردم سخنراني علي مطهريه كه دايم تريبون مجلس دستشه

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۲ ۰۰:۵۸

جناح بازی ول کنید به فکر این مردمی باشید که به نان شب محتاجند

سارا۱۳۹۵/۰۹/۰۲ ۰۰:۳۹

من شدیدا ایشون رو دوست دارم چرا که ایشان در عمل اثبات کرده که خون پدر بزرگوارش شهید مطهری در رگهایشان جریان داره و یک فرد آزاده و درست کار هست

دکتر مطهری حقشان نمایندگی نیست لیاقتشون خیلی بیشتر از نمایندگی و حتی ریاست مجلس هست

درود بر دکتر علی مطهری خدایا سایه اشون را از سر ما کم نکنه

من مطمئن هستم ایشون اگر کاندید بشن برای دولت دوازدهم با رای بسیار بالا انتخاب میشن

امید۱۳۹۵/۰۹/۰۱ ۲۳:۳۷

ای کاش ریاست محترم جمهوری نامه ای به این قاطعیت در باره حقوق های نجومی وفساد اقتصادی وقاچاق های صدها کانتینر کالا به قوه قضاهیه نامه مینوشت و باز دولت تدبیر وامید ای کاش در مورد معضل بیکاری وکمی حقوق کارمندان وبازنشستگان وجوانان که بعلت نداشتن زمینه زندگی سن گذشته وازدواج نکرده باقاطعیت چاره ای می اندیشید

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۱ ۲۳:۳۶

اینکه در این وطن عزیز من همه به افکار عمومی رجوع می کنند امری بسیار قابل تامل است. همیشه برای من سوال بوده که چرا دستورهای رئیس جمهور باید علنی بشود معنی آن چیست؟ اصلا چرا یک نماینده مجلس یا وزیر باید برای مردم سخنرانی کند؟ آیا اگر این عزیزان به وظایف خود و انجام وظایف خویش در مورد مردم بودند اصلا فرصت یا فکر کردن به سخرانی را داشتند؟ همه همدیگر را به افکار عمومی رجوع می دهند جایی که مقصری جز وجود ندارد

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۱ ۲۳:۲۱

خدمت جناب ریاست محترم جمهوری عرض ادب و سلام دارم ، من هم توقع دارم در خصوص قطع یارانه ام دستور سریع و عاجل صادر فرمایید ،محمد عظیمی ،بازنشته با ۶۶ سال سن واز کار افتاده ،متشکرم ،

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۱ ۲۳:۲۰

لغو غیرقانونی ۶۲ سخنرانی منتقدان دولت
یک بررسی آماری نشان می‌دهد که در سال‌های اخیر ۶۲ مورد سخنرانی منتقدان دولت در دانشگاه‌ها و مساجد کشور لغو شده اما حامیان دولت درباره علل لغو این سخنرانی‌ها سکوت معناداری داشته‌اند.
به گزارش مشرق، ظهر 30 آبان ماه خبری مبنی بر لغو سخنرانی علی مطهری در مشهد منتشر شد و بلافاصله پس از آن هجمه سنگینی توسط رسانه های اصلاح طلب و برخی از نمایندگان مجلس من جمله علی مطهری علیه وزیر کشور ، مسئولان استان خراسان رضوی و حتی امام جمعه مشهد به راه افتاد و به تبع این فضاسازی ها فرماندار مشهد شبانه از کار خود برکنار شد.

در نهایت رحمانی فضلی نیز به فاصله تنها چند ساعت پس از این اتفاق ، با ابراز تاسف از لغو سخنرانی علی مطهری از دستور خود مبنی بر تشکیل تیم تحقیقاتی پیرامون این موضوع و برخورد با مدیران متخلف خبر داد.

اتفاقات فوق در حالی صورت گرفته است که گویی علی مطهری تا کنون فرصت ایراد سخنرانی و بیان مواضع خود را نیافته است و این در حالی است که به واسطه هر اتفاق بزرگ و کوچکی که در ایران اسلامی به وقوع می پیوندد بعید است که ردی از اظهار نظرهای حاشیه ساز و کودکانه مطهری به چشم نخورد.

اما نکته اصلی ماجرا جای دیگری است. از آغاز فعالیت دولت یازدهم تا کنون 62 سخنرانی منتقد دولت در دانشگاه ها و مساجد بسیاری از شهرهای کشور با فشارهای مسئولان دانشگاه ها و شهرها و به صورت غیر قانونی لغو شده است.

حال جای این سوال است که چرا علی مطهری که در طول این مدت نماینده مجلس های نهم و دهم نیز بوده است در این خصوص و در دفاع از لغو سخنرانی همکاران خود در مجلس شورای اسلامی نامه ای انتقاد آمیز خطاب به رئیس جمهور و یا وزیر کشور ننوشته و آن را رفتاری داعش گونه و مخالف آزادی بیان و قانون ندانسته است؟!

چرا نمایندگانی که پس از لغو سخنرانی مطهری بلافاصله شروع به موضع گیری نمودند و سخن از استیضاح وزیر کشور به میان آوردند در طول مدت فعالیت خود وقتی سخنرانی های منتقدان دولت یکی پس از دیگری لغو می شد لب به اعتراض نگشوده و سخن از استیضاح وزیر کشور به میان نیاورده و آن را رفتاری هرج و مرج طلبانه ندانستند؟

و چرا رحمانی فضلی، وزیر کشور دولت تدبیر و امید، که در طول مدت وزارت خود با 62 مورد لغو غیرقانونی سخنرانی منتقدان دولت در دانشگاه ها و مساجد مواجه شد در سایر موارد دستور تشکیل تیم تحقیقاتی نداد و از برخورد با مدیران اهمال کار سخنی به میان نیامد؟ آیا سخنان منتقدان دولت باید در نطفه خفه شود ولی اگر سخنرانی همراهان دولت و افراد پرحاشیه بنا به دلایلی لغو شود آسمان به زمین آمده و همه باید آماج اتهامات آنان قرار گیرند؟

به نظر می رسد لغو سخنرانی ها که در دولت تدبیر و امید بسیار بیشتر از گذشته به چشم می خورد یکی دیگر از بهانه های اصلاح طلبان سودجو و رسانه های همسو با آنان برای رسیدن به اهداف سیاسی خود هستند و نگاه های جناحی و سیاسی آنان به مسائل مختلف باز هم بیش از پیش به چشم آمد تا شعارهایی همچون آزادی بیان ،زنده باد مخالف من و قانون گرایی تنها شعار باشد و مشخص شود که مرگ خوب است اما برای همسایه!

منبع: 598

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۱ ۲۳:۰۱

میشه یه کم برنامه طنز بزارید، از سیاست و این جور کارها خسته شدیم به ما چه مطهری نامه داد اون جواب داد بسه بابا جون مادرت

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۱ ۲۲:۵۶

اینم یک روش جدید که مردم رو از مسائل اصلی دور کنند . آقای رئیس جمهور از این نامه ها در آینده به نام آزادی و آزادی بیان زیاذ خواهیم شنید . اصلاحات هر زمان که احساس ترس میکند به ریسمان پاره آزادی چنگ می زند . کجاست جیب پر پول مردم . مگر معیار جیب مردم نبود . مگر آن زمان که ادعای صد روز شد خبر از 1100 روز نداشتید . نکند وعده ها از روی بی خبری بوده است ؟

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۱ ۲۲:۴۶

رئیس جمهور محترم بیشتر انشا نوشته و به تعریف و تمجید یک آقازاده پرداخته اند تا اینکه یک حکم اداری صادر کند.

ابوالفضل۱۳۹۵/۰۹/۰۱ ۲۲:۱۶

آقای مطهری رای من در اسفند 94 بر تو حلال باد و بر باقی 29 نفر مجلس ..... کاش فقط اسم تورا می نوشتم روی برگه و باقی را خالی میگذاشتم تا برای سکوت کردن و خنثی بودن راهی مجلسشان نکنم...

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۱ ۲۱:۵۸

آقای روحانی کارسیاسی کافیه چرا به وضع قاچاق در گمرک رسیدگی نمیکنی رای من به خاطر موسوی بود پس بده

عبدالله۱۳۹۵/۰۹/۰۱ ۲۱:۴۶

اقای روحانی یعنی بقیه اونایی که به دولت بهاصظلاح اعتدال شما رای ندادن نیباید انتظار داشته باشن اگه حقی ازشون ضایع شد پیگیری کنید. واقعا که حداقل به اندازه ترامپ که از سیاست هیچی بلد نیست عدا در بیار و بگو من برای همه رئیس جمهور هستم نه برای اونایی که به به اصظلاح اعتدال رای دادن . در پیشگاه خدا جواب تمام گناخانی که میشه رو باید بدید.

صبا۱۳۹۵/۰۹/۰۱ ۲۱:۲۹

بله تمام مشکلات مملکت به برکت آفتاب تابان برجام حل شده است و حالا رئیس جمهور تمام هم و غم و خود و قوای مملکت را برای کشف دلایل لغو سخنرانی مطهری و برخورد با مسببان این فاجعه عظیم بسیج کرده است. آقای روحانی بنده در کارهای عمرانی کشور فعالیت می کنم، باور فرمایید که هر لحظه فکر می کنیم که یکی از پروژه ها تعطیل شده و خیل عظیمی از کارگران و کارشناسان بیکار می شوند. جناب آقای روحانی شما قسم خورده اید که برای پیشرفت مملکت و بالابردن رفاه مردم تلاش بکنبد .آنوقت دو تا از وزرای مملکت را برای حل موضوع یک شخص لج باز که برای مطرح کردن خودش هر از چندگاهی جنحال به پا می کند دستور پیگیری اکید می دهید. چرا برای حل مشکلات اقتصادی مردم به وزرا دستور اکید نمی دهید.یکی از وزرای شمابرای خانواده اش در کشور ایتالیا اقامت و تابعیت گرفته و در آنجا زندگی میکنند، که خلاف قانون و عرف مملکت است. لطفا این موضوع را هم دستور بدهید پیگییری بکنند.براستی آقای روحانی من با 23 سال سابقه کار در کارهای عمرانی امنیت شغلی ندارم و مخارج حداقل زندگی را با بدبختی تامین می کنم. باز هم خدا را شکر می کنم که شغلی دارم ولی وای به حال جوانهایی که مدارج علمی بالا دارند و کاری پیدا نمی کنند. پیشنهاد می کنم که شما محل مشخصی را با تمام امکانات مملکت در اختیار مطهری قرار بدهید تا ایشان برای خیل عظیمی از بیکاران و مردم گرفتار در مشکللات اقتصادی سلسله سخنرانیهای طولانی برگزار کنند. اینطوری هم عقده های خود بزرگ بینی این آقا خالی می شود و هم وضع اقتصادی مردم خوب می شود.

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۱ ۲۱:۱۲

آقای مطهری با این کارش نشان داد که واقعا دنبال جوی سازی و حاشیه سازی و بزرگ سازی خودش است

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۱ ۲۱:۱۱

واویلا لیلی دوستت دارم خیلی
اقایان قدرت طلب
بارفتارخود والبته بی خود مملکت رابه بحران کشیده اید
همه این رفتارها ازهرطرفی که باشد ناشی اززیاده خواهی است
اگر مقروض باشند یاگرسنه یا گرفتار بیماری یامشکل بیکاری فرزندانش یا اینکه صدها مشکل زندگی مشغول همین مسایل نمی شدند وبه فکر قدرت طلبی وزیاده خواهی نمی شدند
ملت ما ازاین حواحشی خسته شده اند
تراخدا به فکر معیشت مردم باشید
مردم می میرند

حسن۱۳۹۵/۰۹/۰۱ ۲۱:۰۹

چرا آقای مطهری در مورد حقوقهای نجومی و اختلاسها ساکت است

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۱ ۲۰:۵۳

بلا بدور از جناب مطهری ولی اگر جزو مجروحان حادثه مکه بودند و از مقامی سعودی شکایت به جناب روحانی میکردند جناب رئیس جمهور اینطوری سریع القلم بودند؟!

بهروز۱۳۹۵/۰۹/۰۱ ۲۰:۴۲

سلام چرا وقتی سخنرانی دکتر نبویان -عباسی سعید جلیلی را لغو میکنی او آزادی بیان نیستند فقط سخنرانی نوچه شیخین آزادی بیان

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۱ ۲۰:۲۳

آقای مطهری کاش آن پایین نامه تان یک کوچولو به آلودگی هوا هم اشاره می کردید شاید شما بگید ایشان گوش کنند .مردم و رسانه ها هرچه گفتند که هیچ پاسخی نیامد.

غلام۱۳۹۵/۰۹/۰۱ ۲۰:۱۶

مطهری مثل پدرش یک ملت هست برای ملت ما

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۱ ۲۰:۰۷

باز هم بهانه دیگری برای مشغول کردن مردم پیدا کردند. به جای کار کردن و مبارزه با فساد فرافکنی می کنند.

علی محمد۱۳۹۵/۰۹/۰۱ ۲۰:۰۵

همانطور که در اوایل انقلاب صحبتها واندیشه های شهید مطهری برای بیشتر جامعه وافراد کوته فکر ازاردهنده بود ونتوانستند او را تحمل کنند والان بعد از چهل سال تازه به افکار واندیشه های راهگشای او برای نجات انقلاب پی برده اند الانت هم فرزند خلف ان جناب با درایت ودلسوزی برای انقلاب راه ÷در بزرگوارشان را دنبال میکنند دریغ که کوته فکران این زمانه هم او را نمی فهمند شاید چهل سال دیگر بفهمند که دلسوزترین فرد برای انقلاب این اقای علی مطهری است

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.