آخرین خبرحمید علیدوستی؛ مردی در سکوت
1بازدید

فسخ معامله " جابریان " با فولاد منتفی شد

در فروردین ماه سالجاری بزرگترین معامله‌گر تاریخ بورس و خصوصی‌سازی کشور از خرید بلوک 5/30 درصدی سهام فولاد خوزستان به ارزش 1364 میلیارد تومان اعلام انصراف داد و خواهان فسخ این معامله بزرگ شد.

هئیت داوری اصل 44 در پی شکایت "جابریان" خریدار بلوک 30.5 فولاد خوزستان رای خود را به نفع سازمان خصوصی سازی و رد تقاضای فسخ قرارداد خریدار صادر کرد که برهمین اساس، فسخ این معامله منتفی شد.

خبرنگار مهر از سازمان خصوصی سازی در مورد نتیجه شکایت "محمد جابریان" خریدار بلوک 30.5 درصدی فولاد خوزستان به ارزش 1364 میلیارد تومان به هیئت داوری اصل 44 قانون اساسی در پی انصراف وی از خرید این سهام و عدم موافقت سازمان خصوصی سازی کسب اطلاع کرد: هیئت داوری به نفع سازمان خصوصی سازی رای صادر کرده است.

براساس این خبر، هیئت داوری اصل 44 قانون اساسی شکایت و تقاضای فسخ قرارداد خرید توسط خریدار این بلوک را رد کرده و هم اکنون شرکت برای جابریان است.

به گزارش مهر، خرید بلوک 30.5 درصدی فولاد خوزستان با بیش از 688 میلیون سهم به ارزش یکهزار و 364 میلیارد تومان بزرگترین معامله تاریخ بورس و خصوصی سازی کشور محسوب می شود، این معامله در 9 تیرماه سال گذشته اتفاق افتاده است.

در فروردین ماه سالجاری بزرگترین معامله‌گر تاریخ بورس و خصوصی‌سازی کشور از خرید بلوک 5/30 درصدی سهام فولاد خوزستان به ارزش 1364 میلیارد تومان اعلام انصراف داد و خواهان فسخ این معامله بزرگ شد.

در پی این انصراف، مسئولان سازمان خصوصی سازی معامله انجام شده را قطعی دانستند و اعلام کردند که اگر جابریان شکایتی دارد، باید به هیئت داوری مراجعه کند.

جابریان در این خصوص خواستار دریافت یکسری تسهیلات بود، اما هیئت واگذاری معتقد بود که یکسری تسهیلات به این خریدار از جمله اینکه می تواند اقساط خود را تا پایان سال 88 پرداخت نماید، داده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۴ ۱۵:۳۲

این همه پول رو از کجا آورده ؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۴ ۱۴:۲۵

حق با جابریان بود چون نمیگذارند جابریان 2 نفر را برای هئیت مدیره مشخص کند در ضمن فولاد خوزستان در خوزستان حکم قلک بعضی از آقایان را دارد و از دست دادن این شرکت برایشان گران است . حتی پول سود سهام سال 87 جابریان را هم نداده اند

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۴ ۱۳:۳۲

اینهم سرنوشت سزمایه گذاری در داخل کشور . جابریان نه حق انتخاب یک نفر به عنوان هیئت میره دارد و نه سود سهامش رامی پردازند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۴ ۱۳:۱۴

بیچاره بخش خصوصی. پول اقای جابریان رو گرفتن و سهم رو با چهار برابر قیمت بهش دادن. تو هیات مدیره راهش ندادن.. سود مجمع هم بهش ندادن
حالا اجازه فسخ هم نمیدن
خصوصی زدایی به این می گن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.