آخرین خبرتغییرات تازه در کتاب‌های درسی ابتدایی
1بازدید

پدرشوهر خشمگین عروسش را خفه کرد

جانشین فرمانده انتظامی غرب استان تهران از دستگیری قاتل در کمتر از 5 ساعت پس از وقوع قتل در شهرستان قدس خبر داد.
 
به گزارش مردم سالاری، سرهنگ  افضل گلزاری در گفت و گو با ایسنا، در این باره گفت: چندی پیش در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر وقوع یک فقره قتل در شهرک کاوسیه شهرستان قدس، پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفته و با حضور ماموران کلانتری 11 مرکزی شهرستان قدس در صحنه قتل و پس از بررسی و تحقیقات اولیه مشخص شد جسد متعلق به زنی 37 ساله بوده که با حلقه کردن شال بر دور گردنش به قتل رسیده است.
 
وی با بیان اینکه ماموران با اقدامات ویژه میدانی و استفاده از شگردهای فنی و پلیسی در روند رسیدگی به پرونده موفق به شناسایی قاتل شدند، گفت: در تحقیقات ماموران مشخص شد که قتل توسط پدرشوهر 65 ساله مقتول به هویت «م-ب» صورت گرفته است.  گلزاری با بیان اینکه ماموران در کمتر از پنج ساعت، محل اختفای متهم به قتل را شناسایی کردند، گفت: این فرد طی یک عملیات پلیسی در محله سرآسیاب ملارد دستگیر شد.
 
 جانشین فرمانده انتظامی ویژه غرب استان تهران با اشاره به انتقال متهم و بازجویی از وی اظهارکرد: متهم انگیزه از قتل را  اختلاف خانوادگی منجر به درگیری لفظی و ناتوانی در کنترل خشمش اعلام کرد.  به گفته گلزاری  متهم پس از تشکیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی به دادسرا تحویل داده شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.