مسکو حامل یک پیام آمریکایی برای ایران

کد خبر: ۶۴۶۱۸۸
|
۱۶ آذر ۱۳۹۵ - ۰۶:۰۶ 06 December 2016
|
12613 بازدید
معاون وزیر خارجه روسیه می‌گوید پیشنهادات واشنگتن برای حل و فصل بحران سوریه را به اطلاع ایران رسانده است.

به گزارش فارس، «میخائیل بوگدانوف»، معاون وزیر خارجه روسیه در گفت‌وگو با ریانووستی گفت که روسیه، پیشنهادات آمریکا برای حل و فصل بحران سوریه را به اطلاع ایران رسانده است.
 
پیشتر خبرگزاری «ایتارتاس» گزارش داده بود «دیمیتری پسکوف»، معاون رئیس‌جمهور روسیه تأیید کرد که ولادیمیر پوتین، پیامی را برای رهبران سیاسی ایران ارسال کرده است. وی به رغم این گفت که نمی‌تواند درباره جزئیات بیشتر این پیام، اظهارنظر کند.
 
«بهرام قاسمی»، سخنگوی وزارت خارجه ایران نیز گفت که نماینده پوتین در پاسخ به تماس تلفنی روحانی سفری به تهران داشت و حامل پیام آقای پوتین برای رهبران سیاسی ایران بود.
آقای قاسمی گفت نماینده روسیه در دیداری که با آقای ولایتی به عنوان مشاور مقام معظم رهبری و همچنین رئیس جمهور داشت، مطالبی را در حوزه‌های مختلف اعم از دوجانبه و منطقه مطرح کرد.
اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟