رونمایی گنبد جدید حرم مطهر حضرت علی (ع)

کد خبر: ۶۴۹۰۶۹
|
۲۷ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۳ 17 December 2016
|
7865 بازدید
گنبد مطهر حرم علوی که پس از ۳۰۰ سال مرمت و بازسازی شده با حضور جمعی از مسئولان ایرانی و عراقی مورد رونمایی قرار گرفت.

به گزارش تسنیم گنبد جدید حرم مظهر علوی عصرامروز شنبه و همزمان با سالروز میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق(ع) با حضور مسئولان ستاد بازسازی عتبات عالیات و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و همچنین مسئولان تولیت حرم مطهر علوی  رونمایی شد.

در این مراسم حسن پلارک رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات و حجت الاسلام محمدی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه حضور یافتند.

به گزارش تسنیم؛ گنبد حرم مطهر امام علی(ع) علاوه بر ویژگیهای خاص معنوی، از نظر دانش معماری نیز یک اثر کم‌نظیر محسوب می‌شود که محیطی برابر 51.5 متر و ارتفاعی برابر 5. 4 متر دارد.

پروژه ترمیم خشتهای  گنبد مطهر یکی از بزرگترین و مهمترین پروژههای آستان علوی طی یک سال گذشته بوده و در آن 105 کیلوگرم طلای 24 عیار به کار رفته و در هر خشت 15 تا 20 گرم طلا استفاده شده است.

تعداد رج‌ها(دورهای قطر گنبد) 76 حلقه و تعداد خشتها نزدیک به 10 هزار عدد است.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟