آخرین خبرواکنش حزب‌الله لبنان به ادعای دولت الجولانی
1بازدید

ازبک ها قطر را بردند تا امیدوار به تهران بیایند

آخرین بازی گروه A انتخابی جام‌جهانی ۲۰۱۸ روسیه در آسیا با پیروزی ازبکستان برابر تیم ته‌جدولی قطر خاتمه یافت.

به گزارش تابناک ورزشی، عصر امروز (سه‌شنبه) تیم ملی فوتبال ازبکستان پذیرای قطر بود و با گل دقیقه 65 اودیل احمدوف، کاپیتان باتجربه خود به پیروزی ارزشمند خانگی دست یافت.

در  2 بازی دیگر امروز گروه A مرحله نهایی انتخابی جام‌جهانی 2018 روسیه در قاره آسیا کره‌جنوبی با نتیجه یک بر صفر سوریه را شکست داد و ایران نیز همین نتیجه را در بازی  خانگی با چین رقم زد.

در جدول رده‌بندی گروه A ایران با 17 امتیاز صدرنشین است و تیم‌های ملی کره‌جنوبی و ازبکستان به ترتیب با امتیازهای 13 و 12 امتیاز رتبه‌های دوم سوم را در اختیار دارند. سوریه، چین و قطر نیز به ترتیب با امتیازهای 8، 5 و 4 رده‌های چهارم تا ششم را به خود اختصاص داده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

حمیدخان۱۳۹۶/۰۱/۰۸ ۲۰:۱۱

تیمهای کره ، سوریه ، ازبکستان ، جیک جیکستان! توان رقابت با ایران قدرتمند را ندارند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.