عروس خانم مادر شوهرش را دار زد!
یک عروس در مصر به علت اختلاف با مادر شوهرش برای پایان دادن به دعواهای مکرر سرانجام متوسل به طناب دار شد.
اللعالم نوشت: یک عروس در مصر به علت اختلاف با مادر شوهرش برای پایان دادن به دعواهای مکرر سرانجام متوسل به طناب دار شد.
مجله هفتگی " لها " امروز شنبه گزارش داد: عروس مصری زیر بار حرفهای مادر شوهر نمی رفت و مادرشوهرش هم تهدید کرده بود که پسرش را مجبور خواهد کرد زنش را طلاق بدهد.
مجله هفتگی " لها " امروز شنبه گزارش داد: عروس مصری زیر بار حرفهای مادر شوهر نمی رفت و مادرشوهرش هم تهدید کرده بود که پسرش را مجبور خواهد کرد زنش را طلاق بدهد.
این هفته نامۀ زنانه به نقل از " صلاح حسان " فرمانده پلیس شهر قنا در شرق مصر نوشت: جسد پیرزن در حالی که از یک طناب در اسطبلی نزدیک خانه اش به دار آویخته شده بود، کشف شد و تحقیقات نشان داد که عروسش به نام فاطمه او را خفه کرده است.
فاطمه در بازجوئی ها اعتراف کرد که از ترس اینکه مبادا شوهرش او را طلاق بدهد، اقدام به این کار کرده است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
ما هم داریم مثل این وحشی ها میشیم.
شوهر بچه ننه.
گر صلح کنند اهل عالم یکسر ، پایان بپذیرد به جهان فتنه وشر .
یک جنگ محال است که پایان گیرد ، آن جنگ عروس است و مادر شوهر!
پس این مسله خاص ایران نیست و بین المللی است ...
یکی بگه... ،طلاقت میداد که بهتر زندگی میکردی
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.