آخرین خبرگرینلند به توافقنامه امنیتی با آمریکا رای داد
0بازدید

مسیر سرخس- مشهد به دلیل ریزش کوه مسدود شد

رئیس پلیس راه خراسان رضوی گفت: به دلیل ریزش کوه مسیر سرخس - مشهد در محدوده گردنه شورلق مسدود می باشد.

به گزارش ایرنا، سرهنگ هادی امیدوار روز دوشنبه افزود: مسیر مزبور به دلیل ریزش کوه از ساعت 7:30 امروز مسدود شده است.

وی بیان کرد: همچنین تردد در گردنه تیوان جاده درگز به دلیل بارش برف با زنجیر چرخ میسر می باشد.

وی گفت: در جاده مشهد - چناران - قوچان، آزادراه شهید شوشتری، گردنه ابرش در جاده نیشابور، گردنه رباط سفید و رباط سنگ در جاده تربت حیدریه و سنگ بست در جاده مشهد - فریمان نیز بارش برف و لغزندگی جاده گزارش شده است.

سرهنگ امیدوار افزود: در سایر جاده های استان نیز شاهد بارش باران هستیم لذا رانندگان باید با رعایت سرعت مطمئنه و احتیاط رانندگی کنند.

وی اظهار کرد: هم اکنون ترافیک در خروجی های مشهد پرحجم و نیمه سنگین می باشد ولی تردد در سایر مسیرها روان است.

بارش برف و باران در خراسان رضوی که از چهارشنبه گذشته آغاز شده تا اواخر هفته جاری ادامه دارد.

این استان دارای حدود 20 هزار و 483 کیلومتر جاده است که 6 هزار و 331 کیلومتر آن شهری و 14 هزار و 152 کیلومتر روستایی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.