آخرین خبرمحسنی اژه‌ای: برای پیروزی بر دشمن باید در اقتصاد قوی شویم
3بازدید

شکایت بارسابه دادگاه عالی:نیماربخشیده می‌شود؟

 نیمار در دیدار بارسلونا و مالاگا از داور دیدار کارت قرمز دریافت کرد و به دلیل اینکه برای داور چهارم این دیدار دست زد 3 جلسه از همراهی بارسلونا در لالیگا محروم شد.
 
به گزارش تابناک ورزشی باشگاه بارسلونا علیه این حکم به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اسپانیا شکایت کرد اما این شکایت مورد قبول قرار نگرفت تا این باشگاه به دادگاه عالی ورزش شکایت کند. حالا اگراین نهاد ورزشی تقاضای فرجام خواهی بارسلونا را مورد قبول قرار دهد این بازیکن برزیلی می‌تواند در دیدار حساس بارسلونا و رئال مادرید به میدان برود.
 
مهاجم 25 ساله بارسلونا که تا به اینجای فصل 9 بار برای بارسلونا در لالیگا گل زده فصل خوبی را به همراه بارسلونا سپری کرده است. بارسا که با اختلاف 3 امتیاز نسبت به رئال مادرید در رتبه دوم لالیگا قرار دارد نیاز مبرم به پیروزی مقابل رئال مادرید دارد تا شانسش برای قهرمانی در لالیگا را افزایش دهد. اگر فرجام خواهی بارسلونا به نتیجه نرسد نیمار در دیدار بارسلونا و اسپانیول می‌تواند به میدان برود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.