آخرین خبرواکنش حزب‌الله لبنان به ادعای دولت الجولانی
3بازدید

شمسايي: خواهرزاده‌ قذافي اخطار دومم را پاك كرد!

نكته‌اي كه وجود داشت، پيشرفت خيره‌كننده گواتمالا(!) بود كه سخت‌ترين بازي ما هم مقابل اين تيم بود. خوشبختانه با بازي‌هاي خوبي كه انجام داديم در اولين دوره مسابقات قهرمان شديم و مطمئنا اگر اسپانيا هم در اين مسابقات شركت مي‌كرد، بازي راحتي مقابل ايران نداشت.

كاپيتان تيم ملي فوتسال ايران كه در جام كنفدراسيون‌ها عنوان بهترين بازيكن مسابقات را به دست آورد، گفت: با گرفتن اين عنوان‌ها انگيزه‌ام بيشتر مي‌شود.

وحيد شمسايي در گفت‌وگو با ايسنا درباره‌ مسابقات جام كنفدراسيون‌ها گفت: تمامي تيم‌هاي مهم به غير از اسپانيا در اين مسابقات شركت كرده بودند. ليبي و اروگوئه تيم‌هايي بودند كه ما در جام جهاني هم با آنها بازي كرده بوديم و اين بار بايد از جام كنفدراسيون‌ها مقابل آنها بازي مي‌كرديم. نكته‌اي كه وجود داشت، پيشرفت خيره‌كننده گواتمالا(!) بود كه سخت‌ترين بازي ما هم مقابل اين تيم بود. خوشبختانه با بازي‌هاي خوبي كه انجام داديم در اولين دوره مسابقات قهرمان شديم و مطمئنا اگر اسپانيا هم در اين مسابقات شركت مي‌كرد، بازي راحتي مقابل ايران نداشت.

وي با بيان اينكه بازي با برزيل تيم ايران را آماده اين رقابت‌ها كرده بود، گفت: قطعا بازي با تيم قدرتمندي چون برزيل شرايط ما را چه به لحاظ روحي و چه آمادگي بدني به وضعيت بسيار خوبي رسانده بود به طوري كه در بازي آخر برابر ليبي جلوي هشت هزار نفر به پيروزي رسيديم.

شمسايي درپاسخ به اين سوال كه ابتدا عنوان شد، شما برابر ليبي محروم هستيد اما، در اين بازي حضور داشتيد، گفت: من يك اخطاره بودم و به خاطر اينكه دو اخطاره نشوم شمس در ابتدا به من بازي نداد اما وقتي وارد زمين شدم داور به خاطر اينكه پيراهن روي شورتم بود به من اخطار داد. اخطاري كه باعث خنده تماشاگران شد. پس از آن با زحمت فراوان ترابيان و موافقت خواهرزاده قذافي كه مسوول مسابقات بود، اخطار دوم من پاك شد و توانستم مقابل ليبي هم بازي كنم.

وي درباره انتخابش به عنوان بهترين بازيكن مسابقات جام كنفدراسيون‌ها، گفت: من هر تورنمنتي كه مي‌روم با انگيزه بهترين شدن پا به مسابقات مي‌گذارم. در تالار افتخاراتم پس از آقاي گلي در آسيا، بهترين بازيكن و فني‌ترين بازيكن آسيا و بهترين گلزن جهان اين عنوان را كم داشتم كه به لطف خدا آن را هم گرفتم اما، اين عنوان تنها انگيزه من را براي مسابقات بعدي بالاتر مي‌برد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.