آخرین خبرحمید علیدوستی؛ مردی در سکوت
0بازدید

پاکسازی کامل منطقه «مطیبیجه» در عراق

وزارت دفاع عراق از پاکسازی کامل منطقه «مطیبیجه» در منطقه ما بین استان صلاح‌الدین و دیالی خبر داد.

وزارت دفاع عراق از پاکسازی کامل منطقه «مطیبیجه» در منطقه ما بین استان صلاح‌الدین و دیالی خبر داد.

به گزارش فارس، وزارت دفاع عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد منطقه «مطبیجیه» با هماهنگی میان فرماندهی عملیات دجله و نیروهای استان صلاح‌الدین و دیالی و و ارتش از تروریست‌های داعش و مین‌های کار گذاشته شده پاکسازی شد.

به نوشته پایگاه خبری المعلومه، نیروی پیاده با پشتیبانی هواپیماهای ارتش توانستند بیش از 50 تروریست را از پا در آورده و 30 خودروی نظامی را منهدم کنند. همچنین توانستند مسیر رفت و آمد خودروهای انتحاری و بمب‌گذاری شده از مطبیجیه به دیالی را پاکسازی کنند.

نیروهای ارتش و الحشد الشعبی عراق از صبح روز ششم اردیبهشت، عملیات پاکسازی مناطق میان استان صلاح‌الدین و دیالی را از تروریست‌های داعش آغاز کردند و  عملیات در چهار محور دجله، صلاح‌الدین، سامراء و شرق دجله صورت گرفت.

منطقه «المطبیجه» از مناطقی است که مبدأ حملات تروریستی داعش به استان دیالی و منطقه «العظیم» محسوب می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.