آخرین خبرحمله تند کیهان به علی دایی و عادل فردوسی‌پور
3بازدید
۰

رژیم صهیونیستی ۱۵ هزار واحد مسکونی در قدس می‌سازد

وزارت مسکن رژیم صهیونیستی از ساخت ۱۵ هزار واحد مسکونی در شرق قدس خبر داد.

وزارت مسکن رژیم صهیونیستی از ساخت ۱۵ هزار واحد مسکونی در شرق قدس خبر داد.
 

به گزارش فارس، وزارت مسکن رژیم صهیونیستی امروز (جمعه) اعلام کرد اسرائیل قصد دارد 15هزار واحد مسکونی جدید برای یهودیان در «قدس شرقی» بسازد.

«یواف گالانت» وزیر مسکن رژیم صهیونیستی در گفت‌وگو با «رادیو اسرائیل» گفت وزارتخانه متبوعش و شهرداری قدس به مدت 2 سال روی طرحی برای ساخت 25هزار واحد مسکونی که 15هزار دستگاه از انها در شرق قدس خواهد بود، کار کردند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز» گالانت تاکید کرد: «ما 10هزار واحد جدید در قدس خواهیم ساخت و 15هزار واحد دیگر نیز در حاشیه شهر قدس اما در حدود شهرداری آن ساخته خواهد شد.»

این تصمیم رژیم صهیونیستی در حالی است که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا از «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل خواسته بود ساخت هرگونه شهرک یا واحد جدید در مناطق اشغالی را بعنوان تلاشی برای حصول توافق سازش با فلسطینیان پایان دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.