آخرین خبردستگیری عاملان تیراندازی به پلیس در ایرانشهر
1بازدید

کشف راز قتل کارگر 28 ساله

فرمانده انتظامی شهرستان آمل از شناسایی و دستگیری قاتل کارگر 28 ساله یکی از دامداری های این شهرستان پس از یک ماه کار اطلاعاتی خبر داد.

به گزارش جام جم، سرهنگ ولی الله گنجیان مقدم گفت: ساعت 4 صبح دهم فروردین ماه در پی تماس تلفنی خانمی به نام «م - ص» با مرکز فوریت های پلیس 110 مبنی بر قتل شوهرش به نام «غلامرضا - ز» در یک دامداری در یکی از روستاهای شهرستان آمل، موضوع در دستور کار پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان آمل افزود: پس از حضور کارشناسان پزشکی قانونی و کارآگاهان اداره تشخیص هویت و بررسی های اولیه صحنه جرم در محل وقوع جنایت با نظریه پردازی جنایی، پی گیری علمی پرونده در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

سرهنگ گنجیان گفت: بررسی های اولیه ماموران حاکی از آن بود که مقتول که فردی بود 28 ساله و به عنوان کارگر در این دامداری مشغول کار بوده است با ضربات متعدد چاقو به قتل رسیده و تاکنون نیز هیچگونه تنش و یا درگیری شخصی با کسی نداشته است.

وی افزود: پس از جمع آوری مستندات و آثار جرم ماموران تلاش های پلیسی را برای شناسایی و دستگیری قاتل آغاز کردند و در ادامه تحقیقات پلیسی و در پی اعترافات همسر مقتول مبنی بر وجود اختلاف شخصی فردی به نام «ناصر – غ» با مقتول، ماموران با انجام نیابت قضائی متهم را که ساکن یکی از استان های همجوار بوده است، در عملیاتی ضربتی دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی آمل گفت: متهم در بازجویی های به عمل آمده پرده از راز جنایت خود برداشت و گفت به دلیل اختلافاتی که با مقتول داشت با طرح نقشه قبلی، پس از ارتکاب به این جنایت از محل متواری شد.

سرهنگ گنجیان گفت: متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی و موضوع همچنان در دست بررسی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.