آخرین خبرمحسنی اژه‌ای: برای پیروزی بر دشمن باید در اقتصاد قوی شویم
817بازدید

ایران: اظهارات استاندار بصره بي‌اساس است

سفير ايران در بغداد با رد اين اظهارات گفت:‌ سفارت ايران در بغداد از طريق دولت عراق اين موضوع را پي‌گيري مي‌كند.

سفير ايران در بغداد با رد اظهارات عجيب استاندار بصره درباره توطئه كنسولگري ايران در بصره براي ترور وي و برادرش گفت: اين اظهارات بي‌پايه تأثيري در مناسبات دو طرف نخواهد داشت.

به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري اصوات العراق، حسن كاظمي قمي، سفير ايران در بغداد، اتهامات «محمد مصبح الوائلي»، استاندار بصره به كنسولگري ايران در اين استان را بي‌اساس خواند.

الوائلي ديروز در سخناني، كنسولگري ايران در استان بصره را به برنامه‌ريزي براي ترور وي و برادرش متهم كرده بود.
قمي در اين‌باره افزود: دولت عراق همواره بر نقش سازنده ايران در برقراري ثبات و امنيت در اين كشور تأكيد دارد،‌ اما اينكه اين اظهارات بر چه اساسي استوار است، اطلاعي از آن نداريم.

سفير ايران در بغداد، با رد اين اظهارات گفت: سفارت ايران در بغداد از طريق دولت عراق اين موضوع را پيگيري مي‌كند.
وي در عين حال تأكيد كرد: همان گونه كه دولت عراق نيز اين ادعاها را رد كرده، اين اظهارات در مناسبات تهران و بغداد هيچ تأثيري نخواهد داشت.

استاندار بصره ديروز در اظهاراتي عجيب مدعي شد كارمندان كنسولگري ايران در بصره، علاوه بر دخالت در امور سياسي و امنيتي اين استان، تلاش دارند وي و برادرش را به قتل برسانند.
وي بدون اينكه سندي در اين‌باره ارايه كند، خود و خانواده‌اش را در معرض خطر خواند و مسئوليت هر حادثه‌ احتمالي را كه در آينده براي وي پيش آيد، متوجه ايران دانست.

پيشتر شوراي استانداري بصره، عملكرد استاندار در ارايه خدمات به شهروندان را زير سؤال برده و وي را به عدم هماهنگي با شوراي استان در گرفتن تصميمات متهم و وي را فردي بي‌كفايت در ايجاد امنيت در استان معرفي كرده بود.
شوراي استانداري بصره همجنين استاندار را در عمليات قاچاق نفت و كالا در اين استان مقصر دانست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.