یک مقام مسئول گفت: مردم تنها از قصابیها مطمئن که سازمان دامپزشکی بر آن نظارت دارد، اقدام به خرید گوشت نمایند.
کریم امیری معاون دفتر بهداشت و مدیریت بیماری دامی سازمان دامپزشکی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به آخرین وضعیت شیوع تب کریمه کنگو اظهار داشت: براساس گزارش وزارت بهداشت تا کنون از ۲۹ نفری که به این بیماری مبتلا شدند، سه نفر از آنها فوت کردند.
وی افزود: همه ساله با گرم شدن هوا و فعالیت کنهها، تب کریمه کنگو در کشور شیوع پیدا میکند.
امیری با هشدار به دامداران گفت: دامداران در صورت رویت کنه اقدام به سمپاشی اسطبلهای خود نمایند، چرا که عامل انتقال بیماری از کنهها به انسان نیز وجود دارد.
معاون دفتر بهداشت و مدیریت بیماری دامی سازمان با بیان اینکه افراد از اسکان در نزدیکی محلهای نگهداری دام خودداری نمایند، عنوان کرد: افراد تنها از قصابیها مطمئن که سازمان دامپزشکی بر آن نظارت دارد، اقدام به خرید گوشت نمایند.
وی با اشاره به اینکه دامهای آلوده بدون علائم هستند، تصریح کرد: با ذبح دام در کشتارگاههای مجاز لاشه ۲۴ ساعت در اتاق پیشسرد نگهداری شده و در صورت بروز مشکل از عرضه خودداری میشود و این درحالی است که در کشتارگاههای غیر مجاز بدون نظارت دامپزشک و شرایط پیشسرد، گوشت به مردم عرضه میشود که در شرایط کنونی میتواند، دردسرساز باشد.