آخرین خبرعکس: تسلیم استوارنامه سفرای کشورها به رییس جمهور
0بازدید
۰

کرملین حمله تروریستی درتهران را شدیدا محکوم کرد

سخنگوی کاخ کرملین مقر ریاست جمهوری روسیه حمله تروریست ها به مجلس شورای اسلامی و حرم مطهر امام خمینی (ره) رهبر فقید انقلاب اسلامی در تهران را به «شدیدترین وجه» محکوم کرد.

به گزارش ایرنا، دیمیتری پسکوف گفت: بدون شک اینگونه حمله های تروریستی را به شدت محکوم می کنیم. این اقدامات لایق شدیدترین محکومیت است.
 
شبکه تلویزیونی روسی لایف نیوز امروز (چهارشنبه) به نقل از سخنان پسکوف گفت: ادامه حمله های تروریست ها بار دیگر ضرورت و اهمیت تشریک مساعی و هماهنگی اقدامات در مبارزه با تروریسم ازجمله در مبارزه با گروه داعش را نشان می دهد.
 
صبح امروز در دو حمله تروریستی جداگانه، ساختمان مجلس شورای اسلامی و حرم امام خمینی (ره) هدف تیراندازی مهاجمان انتحاری مسلح قرار گرفت که در نتیجه آن، تاکنون شهادت دضو نفر و مجروح شدن بیش از 30 نفر تائید شده است.
 
به گفته منابع امنیتی، با هوشیاری ماموران حرم مطهر امام خمینی(ره)، یکی از مهاجمان انتحاری قبل از اقدام مورد اصابت گلوله قرار گرفت و فرد انتحاری دیگر نیز خود را منفجر کرد. دو نفر از مهاجمان نیز در مجلس به هلاکت رسیده اند و عملیات ضد تروریستی همچنان ادامه دارد.
 
گروه تکفیری تروریستی داعش مسئولیت این حملات را بر عهده گرفته است.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.