۲۶ عضو طالبان در یک بمبگذاری کشته شدند

به گزارش باشگاه خبرنگاران، منابع نزدیک به ملا هیبت الله رهبر گروه طالبان از وقوع یک حمله انتحاری در جمع افراد گروه جدا شده ی ملا رسول خبر دادند.
آوا نوشت: این منبع گفته است، در این حملۀ انتحاری یکی از فرماندهان مربوط به شاخۀ ملا رسول به نام وفادار نیز کشته شدهاست.
در همین حال عمر ځواک، سخنگوی والی هلمند، گفت: گروه طالبان، حدود ساعت ٧صبح در منطقۀ سامینار ولسوالی گرشک، به گروه دیگرى از طالبان حمله انتحاری کردند.
څارمن محمد اسماعیل خپلواک قوماندان امنیه ولسوالى گرشک نیز با تایید این حمله گفته، متاسفانه حمله به وسیله موتور صورت گرفته است.
قابل ذکر است که قبل از این نیز در مناطق مختلف افغانستان بین افراد طالبان، به رهبر ملا هبت الله و افراد ملا رسول، درگیری های مسلحانه صورت گرفته، که به هر دو طرف تلفاتی نیز وارد گردیده است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.