آخرین خبرمحکومیت جدید انضباطی برای پرسپولیس و سپاهان
10بازدید

دمای اهواز به ۵۲ درجه می‌رسد

مدیرکل پیش بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی گفت: آسمان طی سه روز آینده در اغلب مناطق کشورصاف و آفتابی خواهد بود. همچنین در بعد ازظهرامروز (۶تیرماه) در ارتفاعات مازندران، شرق گیلان وشمال وشرق هرمزگان افزایش ابر و بارش پراکنده دور از انتظار نخواهد بود.

مدیرکل پیش بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی گفت: آسمان طی سه روز آینده در اغلب مناطق کشورصاف و آفتابی خواهد بود. همچنین در بعد ازظهرامروز (۶تیرماه) در ارتفاعات مازندران، شرق گیلان وشمال وشرق هرمزگان افزایش ابر و بارش پراکنده دور از انتظار نخواهد بود.

احد وظیفه در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: طی سه روز آینده در مناطقی از استان‌های خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، شرق کرمان، شرق یزد، سیستان و بلوچستان، وزش باد شدید پیش بینی می‌شود که در برخی نقاط به‌ویژه در زابل با گرد و خاک و کاهش دید افقی و کیفیت هوا همراه خواهد بود. همچنین امروز (۶تیرماه)نیز در برخی مناطق جنوب سمنان، جنوب تهران، اصفهان، مرکزی و قم گرد و غبار و کاهش کیفیت هوا دور از انتظار نخواهد بود.

مدیرکل پیش بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی اضافه کرد:در روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه (۷و۸ تیرماه) در نیمه غربی کشور به ویژه در شمال غرب و غرب روند افزایش دما ادامه می‌یابد ولی از روز پنجشنبه (۸تیرماه) تا پایان هفته جاری به‌تدریج از گرمای هوا در نوار شمالی کاسته می‌شود. در روز پنجشنبه نیز در شهرهای شمالی آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی افزایش ابر و رگبار باران پیش بینی می‌شود همچنین روز پنجشنبه(۸تیرماه) شرق دریای عمان مواج خواهد شد.

وی ادامه داد:برای تهران در روز چهارشنبه(۷تیرماه) آسمانی صاف همراه با وزش باد با بیشینه و کمینه دمای ۳۷ و ۲۶ درجه و در روز پنجشنبه (۸تیرماه) نیز آسمانی صاف و در اوایل شب همراه با وزش باد با بیشینه وکمینه دمای ۳۹ و ۲۷ درجه سانتیگراد پیش بینی می‌شود.

وظیفه در پایان اظهارکرد:براساس پیش بینی‌های هواشناسی، گرمترین شهر در کشور طی سه روز آینده اهواز خواهد بود.دمای هوا در این شهر در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه (۷ و ۸تیرماه) به ۵۱ و ۵۲ درجه سانتیگراد خواهد رسید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۴/۰۷ ۰۱:۱۲

بیشترازاینهاست

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.