آخرین خبرترامپ در پی تغییر رژیم در ایران بود، اما این تغییر ابتدا در آمریکا رقم خورد
2بازدید
۰

آمار کشف کالای قاچاق در فرودگاه‌های ایران

رئیس پلیس فرودگاه های کشور گفت: «امسال ارزش ریالی کالای قاچاق کشف شده از قبیل فرش، کتب خطی، مجسمه های نفیس و آثار باستانی در فرودگاه‌های کشور یک میلیارد تومان بوده است.»

به گزارش مهر، سردار حیدری رئیس پلیس فرودگاه‌های کشور گفت: «برخی از حجاج مسن اعتیاد سنتی دارند و برای مصرف خود مقدار کمی مواد مخدر حمل می‌کنند که گاهی موجب محرومیت آنها از سفر حج می‌شود.»

رئیس پلیس فرودگاه‌های کشور گفت: «سال گذشته در حج تمتع 327 نفر از حجاج که مواد حمل کرده بودند دستگیر شدند که از این تعداد 89 نفر زن و 238 نفر مرد بوده‌اند و از این افراد شش کیلو و 574 گرم تریاک کشف شد. همچنین در حج عمره سال گذشته 761 هزار و 687 نفر شرکت داشتند که هزار و 16 نفر از آنها به علت حمل مواد دستگیر شده‌اند.»

وی افزود: «سال گذشته 16 میلیون و 700 هزار مسافر طی 135 هزار و 780 پرواز داخلی و چهار میلیون و 582 مسافر خارجی طی 29 هزار و 751 پرواز، مسافرت کرده‌اند. همچنین از مسافران خارجی یا اتباع بیگانه از کشورهای فیلیپین، بنگلادش، قطر و تایلند حدود 488 کیلوگرم مواد مخدر کشف شده که 307 کیلوگرم شیشه، 109 کیلوگرم تریاک و 29 کیلوگرم کراک بوده و در همین راستا سه هزار و 319 نفر دستگیر شدند که از این تعداد 409 نفر زن بوده است.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.