آخرین خبرجنجال در روزنامه‌های امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
1بازدید

توضیحات دادستان درباره قتل جمعه شب درقم

دادستان عمومی و انقلاب قم ضمن توضیح درباره ماجرای قتل شب گذشته در این شهر، تاکید کرد: با تمام قدرت با اراذل و اوباش برخورد می شود.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دادستانی قم، مهدی کاهه روز شنبه در گفت وگویی به جزییات این حادثه پرداخت و گفت: قاتل سوار بر موتوری سه ترک در نزدیکی میدان مطهری با سه موتور 2 ترک دیگر وارد درگیری لفظی شده و این ماجرا تا میدان ادامه و در انتها محمد حسین(قاتل) بلافاصله پس از شروع درگیری فیزیکی با چاقو به قلب مقتول ابوالفضل ف.پ ضربه ای وارد می کند.
 
وی ادامه داد: این درگیری که متاسفانه در همان لحظه منجر به فوت مقتول می شود و متهمان بلافاصله از محل متواری می شوند.
 
وی گفت: بازپرس ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب قم از همان ابتدای حادثه به همراه عوامل انتظامی از جمله پلیس آگاهی، کلانتری و جانشین فرماندهی انتظامی با تمام توان و نیرو وارد عمل شدند.
 
کاهه اضافه کرد: نیروهای قضایی، انتظامی و امنیتی توانستند با به کارگیری انواع شگردهای تخصصی و نوین ردگیری تا ساعت پنج صبح، هر سه متهم حادثه را دستگیر کنند و تحویل مرجع قضایی دهند.
 
دادستان قم تاکید کرد: با برهم زنندگان نظم و امنیت شهر با قاطعیت تمام برخورد می شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.