آخرین خبرحمله تند کیهان به علی دایی و عادل فردوسی‌پور
4بازدید
۰

انتقاد یک مرجع تقلید از پرخاشگري در دانشگاه‌ها

به گزارش مركز خبر حوزه حضرت آيت‌الله مكارم‌شيرازي در آغاز درس خارج فقه كه صبح امروز در مسجد اعظم قم برگزار شد با اشاره به راهپيماي 13 آبان اظهار داشتند: اميدواريم خداوند شر همه اشرار را از بلاد مسلمان برچيند و جناح‌هاي سياسي نیز بيدار باشند و حرفي نزنندكه دشمن خوشحال شود.

از فضاي بوجود آمده در بعضي از مراكز علمي و دانشگاهي كه پرخاشگري در آن رشد کرده رنج مي‌‌برم و اين رفتار‌ها شايسته كشور ما نيست.

به گزارش مركز خبر حوزه حضرت آيت‌الله مكارم‌شيرازي در آغاز درس خارج فقه كه صبح امروز در مسجد اعظم قم برگزار شد با اشاره به راهپيماي 13 آبان اظهار داشتند: اميدواريم خداوند شر همه اشرار را از بلاد مسلمان برچيند و جناح‌هاي سياسي نیز بيدار باشند و حرفي نزنندكه دشمن خوشحال شود.

معظم‌له خطاب به طلاب و دانشجويان بيان داشتند: هم اينك فضاي برخي دانشگاه‌ها فضاي پرخاشگري شده است و برخي دانشجويان متاسفانه از تعاليم اسلامي فاصله گرفته‌اند، ولی از دانشگاه و دانشجويان انتظار داریم مودبانه با قضایا برخورد كنند و به مردم درس ادب یاد دهند.

ايشان يادآور شدند: اگر قرار شود امروز بعضي دانشجويان با استاد و شخصيت هاي كشور برخورد پرخاشگري كنند، به يقين آنها نمي توانند الگوي خوبي براي جامعه باشند، زیرا مردم از كساني كه در مركز علم و ادب تحصيل مي‌كنند انتظار دارند هر میزان بر علم آنها افزوده مي‌شود، ادب و تواضع آنها نيز فزايش يابد تا مردم از آنها الگو بگيرند.

معظم‌له تاكيد كردند: مخالف فضاي نقد و انتقاد در مراكز علمي و دانشگاهي نيستيم، طلبه و دانشجو بايد انتقاد و ايرادات خود را بيان كنند و اگر انتقاد يا نقدي صورت مي‌گيرد بايد در حوزه علميه يا دانشگاه مودبانه و محترمانه و به دور از فضاي پرخاشگري باشد.

ايشان افزودند: متاسفانه اين روزها حتي برخي از جوانان در كانون خانواده ادب و احترام را رعايت نمي‌كنند، باید رعايت احترام پدر و مادر، پيشكسوتان، اساتيد و بزرگان حفظ شود زیرا جامعه از حوزه‌هاي علميه و دانشگاه‌ها گفتار محترمانه را انتظار دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.