آخرین خبرهمراه شدن ترامپ در جنگ اسرائیل علیه ایران تاثیر بسیار زیادی در شکست او داشت/ احتمالاً «پیت هگست» استیضاح می شود
3بازدید
۰

كاشاني: سعيدلو نامه‌ای در مورد بازگشت علی كريمی نداده است

سعيدلو بزرگ‏تر از آن است كه درگير اين مسائل شود. او سياست‌هاي كلان ورزش را تبيين مي‌كند. من نامه‌اي نديدم و اين كار را دور از شأن رئيس سازمان تربيت‌بدني مي‌دانم.

سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: سعيدلو بزرگتر از آن است كه درگير اين مسائل شود كه كريمي در چه تيمي بازي كند و او نامه‌اي در اين باره نداده است.

به گزارش فارس، حبيب كاشاني پس از پيروزي 2 بر يك پرسپوليس مقابل ابومسلم عنوان كرد: بازي خوبي بود و توانستيم به 3 امتياز دست پيدا كنيم. ابومسلم در نيمه اول خوب بود، اما پرسپوليس در نيمه دوم بهتر شد و روند حركتي رو به جلو پيدا كرد و در نهايت تيم پيروز ديدار لقب گرفت.

وي ادامه داد: پيروزي در اين بازي حساسيت ويژه‌اي براي ما داشت. خوشبختانه با برتري در اين بازي نيم‌فصل را با خوشحالي هواداران و رسيدن به مدعيان قهرماني به پايان رسانديم.

كاشاني تأكيد كرد: اميدوارم عزيز‌ محمدي، رئيس سازمان ليگ برتر هر چه سريع‌تر تكليف را روشن كرده و برنامه‌هاي نيم‌فصل و نحوه جذب بازيكنان را اعلام كند، زيرا چيزهايي نوشته شده كه ناقص است.
وي ادامه داد: تا آنجايي كه مي‌دانم جاي خالي در ليست نداريم، مگر اينكه با باشگاه‌هاي ديگر براي تعويض بازيكن تعامل كنيم، در غير اين صورت كاري نمي‌توان كرد.

سرپرست باشگاه پرسپوليس در مورد شايعاتي درباره نامه علي سعيدلو مبني بر عدم مصاحبه‌هاي كاشاني و هدايتي براي جلوگيري از جنجال‌سازي و انتقال كريمي به پرسپوليس اظهار داشت: اين حرف درست نيست. سعيدلو بزرگ‏تر از آن است كه درگير اين مسائل شود. او سياست‌هاي كلان ورزش را تبيين مي‌كند. من نامه‌اي نديدم و اين كار را دور از شأن رئيس سازمان تربيت‌بدني مي‌دانم.

وي درباره ليست مازاد پرسپوليس گفت: ما ليست مازاد نداريم، اما قرار است يكسري اسامي شنبه اعلام شود.

كاشاني درباره معرفي اعضاي هيأت مديره گفت: من هم اميدوارم در تعطيلات نيم فصل اعضاي هيأت مديره مشخص شوند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.