آخرین خبربقائی: نشست سه‌جانبه‌ای در چین برگزار نشده است
0بازدید

رسانه‌های محلی اعلام کردند؛

۳.۵میلیون نفر در کره‌شمالی داوطلب جنگ با آمریکا

رسانه‌های محلی کره‌شمالی امروز(شنبه) گزارش دادند نزدیک به ۳.۵ میلیون تن از مردم این کشور برای پیوستن به ارتش به منظور شرکت در جنگ با آمریکا درخواست داده‌اند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، نشریه رودونگ سینمون، وابسته به حزب حاکم کارگر در کره شمالی در گزارشی نوشته است، انبوهی از مردم کره شمالی از جمله دانشجویان، کارگران و سربازان بازنشسته درخواست پیوستن به ارتش این کشور را با توجه به وعده دولت کره شمالی برای تلافی کردن اقدامات آمریکا بعد از تحریم‌های جدید شورای امنیت سازمان ملل علیه پیونگ یانگ داشته‌اند.

چند روز پیش شورای امنیت سازمان ملل به اتفاق آرا قطعنامه ۲۳۷۱  را تصویب کرد که تحریم‌ها علیه کره شمالی را در پاسخ به آزمایشات موشکی پیونگ یانگ هر چه بیشتر تشدید کرد.

ارتش کره شمالی روز چهارشنبه اعلام کرد، طرحی را برای حمله موشکی به جزیره گوآم متعلق به آمریکا مد نظر دارد اما دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در مقابل، کره شمالی را به "خشم و آتش" از سوی آمریکا تهدید کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.