آخرین خبرجنجال در روزنامه‌های امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
4بازدید

دستگیری قاتل درگیری خیابان کشاورز قم

دادستان قم اعلام کرد: قاتل درگیری خیابان کشاورز شهر قم توسط کارآگاهان ویژه قتل دستگیر شد.

دادستان قم اعلام کرد: قاتل درگیری خیابان کشاورز شهر قم توسط کارآگاهان ویژه قتل دستگیر شد.

به گزارش ایسنا، مهدی کاهه با اعلام این خبر افزود: با پیگیری های مجدانه و استفاده از شگردهای اطلاعاتی روز برای پیدا کردن محل اختفای قاتل درگیری خیابان کشاورز که در بامداد شب 16مرداد ماه رخ داده بود ، شنبه شب پیش قاتل توسط کاراگاهان ویژه قتل دستگیر شد.

وی اضافه کرد: در نیمه های شب 16 مرداد درگیری بین دو تن دراین این خیابان رخ می دهد که متاسفانه منجر به قتل یکی از آنان می گردد و قاتل به همراه تمامی اعضای خانواده متواری می گردند که با دستور مستقیم و ویژه دادستانی ، به نیروهای تحت امر برای پیدا کردن محل اختفای وی از همان لحظه های اولیه حادثه آغاز و درنهایت به دستگیری وی منجر شد.

کاهه اظهار داشت: به همه مردم شریف قم این اطمینان خاطر را می دهیم که با جدیت و سرعت در برابر جرائم خشن برخورد خواهیم کرد و شناسایی متهمان متواری در این زمان نشان از اشراف اطلاعاتی، پیگیری مجدانه بازپرسان ویژه قتل و برخورد قاطعانه حوزه دادستانی و کلیه نیروهای انتظامی اطلاعاتی امنیتی می باشد.

از ابتدای سال جاری تاکنون، هفت فقره قتل در قم رخ داده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.