آخرین خبرآتش‌سوزی ۲ نفتکش و یک ید‌ک‌کش متخلف در تنگهٔ هرمز
2بازدید
۰

واکنش ایران به تهدید نظامی ترامپ علیه ونزوئلا

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با اشاره به تهدید نظامی ترامپ علیه ونزوئلا تاکید کرد: دوره استفاده از حربه تهدید نظامی و فشار علیه کشورهای مستقل به پایان رسیده است.

به گزارش ایسنا، بهرام قاسمی اظهارات تحریک‌آمیز و مداخله‌جویانه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا درخصوص تحولات داخلی ونزوئلا و تهدید به استفاده از گزینه نظامی علیه آن کشور را قویاً محکوم و ضمن مخالفت با هرگونه مداخله خارجی در امور داخلی ونزوئلا، بر ضرورت احترام به حاکمیت و استقلال کشورها در چارچوب مقررات حقوق بین‌الملل تأکید کرد.

وی افزود: همان‌گونه که تجربه جهانی و تاریخ سیاسی معاصر نیز ثابت کرده است، دوره استفاده از حربه تهدید نظامی و فشار علیه کشورهای مستقل به منظور وادار کردن آنها به پذیرش خواسته‌های غیرمنطقی و نامشروع به پایان رسیده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.